Τρίτη, 27 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μπάχαλο πάλι με το γάλα! Ο Χατζηδάκης διαψεύδει το mail της τρόικας

Μπάχαλο πάλι με το γάλα! Ο Χατζηδάκης διαψεύδει το mail της τρόικας

Στο παρά πέντε κυριολεκτικά η τρόικα βάζει βόμβα στην κυβέρνηση μιας και όπως φαίνεται η τρόικα αντιδρά στην τελική διατύπωση του πολυνομοσχεδίου για το γάλα, με αποτέλεσμα πλέον και η ψηφοφορία την Κυριακή να είναι όχι μόνο κρίσιμη αλλά πλέον και αμφίβολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Ματίας Μορς με επιστολή του προς το υπουργείο Ανάπτυξης ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τον πλέον σαφή τρόπο. Διαμηνύει πως σε περίπτωση που δεν ισχύσουν τα συμφωνηθέντα για το γάλα, τότε δεν θα ισχύει όλη η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα. 

Ωστόσο μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης διέψευσε τις πληροφορίες αυτές και δήλωσε χαρακτηριστικά πως “εγώ δεν έχω δει τέτοια mails, αλλά σημείωσε πως υπάρχουν συνέχεια επαφές με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας. 

Παράλληλα, διευκρίνισε πως είναι λογικό η τρόικα να είναι υπέρ των συμφωνηθέντων, συμπληρώνοντας όμως πως αυτό ισχύει και για την ελληνική κυβέρνηση η οποία όπως τόνισε, θα τιμήσει τη συμφωνία και δεν χρειάζεται υποδείξεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για σήμερα έχουν συμφωνία για το γάλα, αλλά για αύριο…

Λοβέρδος: Ζητάει να παραιτηθεί ο Χατζηδάκης αλλά θα υπερψηφίσει

50 αλλαγές σε όλη την αγορά φέρνει το πολυνομοσχέδιο – Αλλάζουν όσα ξέραμε στο γάλα, ψωμί, λάδι, καπνό και τις εκπτώσεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε