Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Μπήκαμε στις πρόβες του ελληνικού τελικού της Eurovision! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μπήκαμε στις πρόβες του ελληνικού τελικού της Eurovision! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Όλα όσα έγιναν στις τελευταίες πρόβες πριν την αποψινή βραδιά…

Απόψε θα γίνει ο μεγάλος ελληνικός τελικός της Eurovision και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα πάει στην Κοπεγχάγη. Λίγο πριν ανοίξει , όμως, η αυλαία στο Acro, το TLIFE βρέθηκε στις πρόβες και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το ραντεβού ήταν από το πρωί στη γνωστή μουσική σκηνή στην Ιερά Οδό, όπου βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και πολλοί από τους διάσημους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή για τα special 40 years celebrating acts του Eurosong 2014.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός με τους χορευτές και την ομάδα του ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί και υποδέχτηκε όλους τους φετινούς συμμετέχοντες ελέγχοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες των εμφανίσεών τους on stage. Μικρές διορθώσεις, κατάλληλες κινήσεις, απόλυτος συγχρονισμός και ένα άρτιο αποτέλεσμα ήταν ο στόχος του για κάθε act και το πέτυχε.

Έτσι, οι Freaky Fortune με τον RiskyKidd, ο Mark Angelo με την Josephine, η Κρυσταλλία και ο Κώστας Μαρτάκης είναι έτοιμοι να καταπλήξουν απόψε το κοινό με τα τραγούδια και τη σκηνική τους παρουσία.

Μάθε όλα όσα έγιναν χθες βράδυ στις πρόβες του ελληνικού τελικού, μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε