Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο live: “Πέως Βασιλιάς” ονομάστηκε το κόμμα Γλίξμπουργκ!

Πάμε Λουκέτο live: “Πέως Βασιλιάς” ονομάστηκε το κόμμα Γλίξμπουργκ!

Το ότι οι Γλίξμπουργκ ονειρεύονται τη δημιουργία κόμματος, το έχετε διαβάσει παντού. Το όνομα του νέου κόμματος φυσικά θα το διαβάσετε μόνο από το “Πάμε Λουκέτο live”.

Nα μην σας καθυστερώ. Το κόμμα του Γλίξμπουργκ θα λέγεται “Πέως Βασιλιάς”. Θα ονομάζεται έτσι για να μας θυμίζει έντονα το “Τέως Βασιλιάς” , αλλά και άλλη λέξη που τον γράφει κανονικά ο Ελληνικός λαός, όταν ακούει το όνομά του και κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση.

Η επανεμφάνιση Κωνσταντίνου έγινε όταν στο μνημόσυνο του Παύλου για τα 50 χρόνια που έκλαψε ή κάτ´ άλλους έκ@σε γοερά. Θυμόταν πολύ καλά τις μηχανορραφίες του Παλατιού και τον έπιασαν ποτάμι τα κλάμματα μετά από 50 χρόνια.

Χρειάστηκε όμως να του δείξουν και μια φωτογραφία του Βασιλέως Παύλου για να θυμηθεί πώς είναι.

Δάκρυσε και η Αννα Μαρία, που δεν έχει 50 τόσα χρόνια μάθει ελληνικά σαν τον Σάντος, τον Μπάγεβιτς και τον Ομπράντοβιτς.

Επικεφαλής του κόμματος θα είναι ο Πρίγκηπας Νικόλαος, με τη σύζυγό του Τατιάνα. Ο Νικόλαος είναι 7δάχτυλος και όχι 6δάκτυλος όπως ο πατέρας του και ξέρει να μετράει με τα δάχτυλα των ποδιών του μέχρι τα 14, ενώ η Τατιάνα οχταδάκτυλη και πληρώνει έναν σκασμό λεφτά για να βάψει τα νύχια της.

Αμέσως μετά υποψήφια είναι η Αννα Μαρία, αλλά δεν θέλει να πολιτευτεί και τη θέση της θα πάρει η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο Πέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη στον Κώστα Μπογδάνο και θα κατουρήσει μέσα σε ένα βασιλικό καθίκι.

Πρόβλημα υπάρχει για τη Φρειδερίκη ή´ χσϊδευτικά Φρίκη που θα βγεί με σύγχρονο τρόπο μέσα από SMS σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και θα γίνει δημοψήφισμα ΝΑΙ ή´ ΟΧΙ.

Ύμνος θα ειναι “της Αμύνης τα παιδιά” για να πάρει οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα τους θυμίζει τα χάλια της άμυνας στα ματς με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ LIVE

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε