Σάββατο, 6 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος για την απόπειρα βιασμού 38χρονης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ελεύθερος, αλλά με τους περιοριστικούς όρους κάθε 1η και 15 του μήνα να παρουσιάζεται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, και να μην προσεγγίζει την 38χρονη, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή ο 24χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορίας της απόπειρας βιασμού σε βάρος της γυναίκας.

Σήμερα, όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, ο συλληφθείς οδηγήθηκε εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 38χρονης στην περιοχή των Ζαρουχλεικών, μετά από καταγγελία του παρολίγον θύματος. Η γυναίκα, είχε βγει για να πετάξει τα σκουπίδια.

“Με πλησίασε από πίσω και άρχισε να με χαϊδεύει. Αν δεν φώναζα θα με είχε βιάσει” φέρεται να είπε στην κατάθεσή της η 38χρονη. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ο φίλος της, ο οποίος κυνήγησε τον 24χρονο, ενώ ο νεαρός, στην προσπάθεια του να διαφύγει με δίκυκλο, εμβόλισε το όχημα του φίλου της και τραυματίστηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Θρήνος στην Πάτρα! Νεαρή αθλήτρια ξεψύχησε στην πισίνα!

Υποψήφιος δήμαρχος Πύργου ο Μιχάλης Μανιάτης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ουκρανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς οι καθηγητές

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε