Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιος ετοιμάζει σειρά για τον ALPHA

Ποιος ετοιμάζει σειρά για τον ALPHA

Ευχάριστα είναι τα νέα καθώς όπως φαίνεται θα αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας. Άλλωστε κι οι τηλεθεατές αποδεικνύουν ότι προτιμούν τις ελληνικές σειρές κι έτσι τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών ενεργοποιούν ξανά την παραγωγή τους.

Φέτος λοιπόν ο ΑΝΤ1 έβαλε ξανά ελληνική σειρά, το «Μπρούσκο», τα απογεύματα, ενώ από αύριο ξεκινά να προβάλλει και τη σειρά «Καλές δουλειές».

Το MEGA συνεχίζει να έχει τις περισσότερες ελληνικές σειρές στο πρόγραμμά του, με τα «Κλεμμένα όνειρα» και «Με τα παντελόνια κάτω» που συνεχίζουν και φέτος, «Το σπίτι της Έμμας» και το «Κάτω Παρτάλι» που βγήκαν αυτή τη σεζόν, ενώ την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα η «Μοντέρνα οικογένεια».

Μία μόνο σειρά, αλλά που αποδείχτηκε από τα ατού του ALPHA, είναι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που, όπως έχω αναφέρει έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Όπως όμως, δείχνουν τα πράγματα, δεν θα είναι η μοναδική ελληνική σειρά του καναλιού της Κάντζας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του ALPHA έχουν συναντηθεί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο με σκοπό την επόμενη σεζόν να βγάλει μία καινούργια σειρά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης θα επιστρέψει λοιπόν την επόμενη σεζόν μέσα από το κανάλι της Κάντζας υπογράφοντας τη σκηνοθεσία σε μία καινούργια σειρά θρίλερ με αυτοτελή επεισόδια. Άλλωστε, το είδος αυτό, των θρίλερ, το γνωρίζει πολύ καλά ο Πάνος Κοκκινόπουλος και λογικά στον ALPHA θεωρούν ότι θα είναι από τα «όπλα» τους την επόμενη σεζόν, στη μάχη της τηλεθέασης.

Και σίγουρα είναι ευχάριστο για τους τηλεθεατές όχι μόνο επειδή αυξάνονται οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, αλλά και όταν επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο άξιοι δημιουργοί, όπως ο Πάνος Κοκκινόπουλος που μας έχει χαρίσει πολύ πετυχημένες σειρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ναταλία Δραγούμη αρχίζει… τα μαγειρέματα!

Είναι οριστικό: ο Λάκης πάει Μυτιλήνη

Είναι οριστικό: ο Δημήτρης Σταυρόπουλος αποχώρησε από τον ALPHA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε