Πολιτική

Προκαλούν ζητώντας ρουσφέτι «γαλάζιοι» βουλευτές!

Την ώρα που έρχονται τα πάνω – κάτω στο δημόσιο τομέα σε σχέση με απολύσεις, διαθεσιμότητες και κινητικότητες των δημοσίων υπαλλήλων, αυτοί κοιτούν πως θα βολέψουν τα «δικά τους παιδιά» ως υπαλλήλους στα πολιτικά τους γραφεία!

Για τους βουλευτές της Ν.Δ. Παύλο Βογιατζή, Στράτο Κωνσταντινίδη, Μανώλη Κόνσολα και Γιώργο Γεωργαντά ο λόγος, οι οποίοι κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη για την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του δημοσίου, και ζητούν την εξαίρεση κάποιων υπαλλήλων από το γράμμα του νόμου, προκειμένου να στελεχώσουν με επάρκεια τα βουλευτικά τους γραφεία.

Συγκεκριμένα ζητούν την απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων σε πολιτικά γραφεία βουλευτών παραμεθόριων περιοχών, δηλαδή να εξαιρεθούν κάποιοι υπάλληλοι – που προφανώς θα επιλεγούν από τους ίδιους ως συνεργάτες, από τη σχετική νομολογία.

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με εντολή Σαμαρά, δεν κόβονται οι υπερωρίες των αστυνομικών

Δε βάζουν μυαλό! 10.000€ να πίνουν βουλευτές και… φίλοι καφέ και νερό

Μαρκογιαννάκης Vs Κωνσταντοπούλου … επεισόδιο Νο 1234

Άγριος καυγάς Μητσοτάκη – Λαφαζάνη – «Είσαι υπάλληλος της τρόικας!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θερμά συγχαρητήρια στην Klavdia – Απέδειξε ότι η τέχνη μπορεί να ενώνει, να διδάσκει, να θεραπεύει»
«Μας έκανε υπερήφανους με το ταλέντο, το ήθος, τη δύναμη και την ποιότητα του χαρακτήρα της» έγραψε ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 2
Το ορόσημο της ΔΕΘ για τη δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ και οι χειρισμοί στην υπόθεση της παραπομπής Καραμανλή σε Προανακριτική
Στην πρόταση που θα καταθέσει η ΝΔ, θα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ζητείται η παραπομπή του κ. Καραμανλή σε προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής