Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Θρίαμβος για Ατλέτικο! Ολοκλήρωσε τη δουλειά η Μπάγερν (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπάγερν είναι οι πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισπανοί έκαναν πάρτι  κόντρα στην Μίλαν και την νίκησαν με 4-1 και στο δεύτερο ματς ενώ οι βαυαροί που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Άρσεναλ, προκρίθηκαν χάρη στο 2-0 του Λονδίνου.

Η Μπάγερν δεν εντυπωσίασε αλλά δεν χρειάστηκε να το κάνει αφού η νίκη της με 2-0 στο Λονδίνο της έδινε μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Άρσεναλ και προηγήθηκαν στο 55′ με τον Σβαινστάιγκερ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ριμπερί.

Η απάντηση των κανονιέρηδων ήταν άμεση με έναν Γερμανό να σκοράρει κόντρα στην Μπάγερν. Ο Ποντόλσκι που αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της πρώην ομάδας του, λεκλεψε τη μπάλα από τον Λαμ και νίκησε τον Νόιερ. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά στις καθυστερήσεις ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε το πέναλτι του Μίλερ.

Στο Βιθέντε Καλντερόν η Ατλέτικο δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την Μίλαν την οποία είχε νικήσει με 1-0 στην Ιταλία. Ο Ντιέγκο Κόστα σημείωσε το πιο γρήγορο γκολ της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό.

Ο Κακά έδωσε ελπίδες στην Μίλαν με το γκολ του στο 27′ αλλά στο 40′ η τύχη ήταν με τους γηπεδούχους. Το σουτ του Αρντά Τουράν κόντραρε στον Ραμί και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί ήταν καταιγιστικοί. Είχαν δοκάρι, σκόραραν άλλες δύο φορές με τους Ραούλ Γκαρθία, Ντιέγκο Κόστα και πήραν πανηγυρική πρόκριση στους “8”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε