Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τσίπρας – Κουβέλης εναντίον Θεοδωράκη

Τσίπρας – Κουβέλης εναντίον Θεοδωράκη

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ η εμφάνιση του “Ποταμιού”.

Οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και ιδίως της ALCO για λογαριασμό του newsit.gr επιβεβαίωσαν του αρχiκούς φόβους και εκτιμήσεις ότι θα αντλήσει ψηφοφόρους από τα κόμματα της κεντροαριστεράς.

Έτσι μετά το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο που καλωσόρισε με δηκτικό τρόπο την…“εκπομπή-κόμμα” ήρθε η σειρά του Αλέξη Τσίπρα και του Φώτη Κουβέλη να στοχοποιήσουν το εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας χθες σε ευρεία σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Λεκανοπέδιο, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο “Ποτάμι”, τόνισε: “Εμείς δεν ερχόμαστε από τα σαλόνια όπου συγκεντρώνονται υπογραφές για νέα «κοκτέιλ», «νέους μπάρμαν» και «νέους σερβιτόρους» της παλιάς πολιτικής. Δεν μας γέννησε η τηλεοπτική δημοκρατία και δεν μας κανάκεψαν οι μεγιστάνες της διαπλοκής και του πλούτου. Δεν είμαστε σπορά της τύχης, ούτε υβρίδια του σάπιου συστήματος. Ερχόμαστε από μακριά και έχουμε όχι μόνο τη θέληση, αλλά και την εμπειρία της αναμέτρησης στα πεδία των τίμιων μαχών”.

Από την πλευρά του ο  Φώτης Κουβέλης από τις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν στα μέσα της εβδομάδας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε  διαφώνησε ανοιχτά με την παρατήρηση δημοσιογράφου πως το “Ποτάμι” κομίζει κάτι νέο στην πολιτική ζωή, λέγοντας “Το νέο δεν προσδιορίζεται από τον χρόνο της εμφάνισής του ή από τις δηλώσεις των δημιουργών του. Το νέο προϋποθέτει λόγο συγκεκριμένο και για το σήμερα και για το αύριο, καθώς και προγραμματικές δεσμεύσεις” και υποστήριξε ότι είναι “αυθεντικός συνεχιστής του παλιού”.

Διαβάστε

ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSIT

Της “Ελιάς” τις επόμενες ημέρες μετά την αποκαλυπτική δημοσκόπηση του NewsIt

Πως σχολιάστηκε η δημοσκόπηση του Newsit και της Alco – Τι είπαν Κουβέλης, Καμμένος και Παπαδημούλης για τα ευρήματα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε