Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Εύβοια: “Βαποράκια” με… ταξί – Τρεις συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: “Βαποράκια” με… ταξί – Τρεις συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Με ποσότητα χασίς συνελήφθησαν σε ταξί στη Χαλκίδα, τρία άτομα, και συγκεκριμένα δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 20 ετών (μητέρα – κόρη) και ένας 20χρονος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία πως οι συλληφθέντες πουλούσαν κάνναβη σε χρήστες της Χαλκίδας και έτσι χθες το απόγευμα οργάνωσαν επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας οι τρεις εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε ταξί, με οδηγό την 45χρονη μητέρα και ακινητοποιήθηκαν.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή των δύο 20χρονων, μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 207 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το eviazoom έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 20χρονης, βρέθηκε κρυμμένη στο υπνοδωμάτιο της, ακόμη μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 670 γραμμαρίων.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 877 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το ταξί που οδηγούσε η 45χρονη.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και αύριο στον Ανακριτή Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σάμος: Αυτοσχέδια φλογοβόλα και τομάτες με… λεπίδες μεταξύ μαθητών!

“Πνίγηκε” στα σκουπίδια ο Θερμαϊκός (ΦΩΤΟ)

Το Καρναβάλι των μικρών στην Πάτρα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Άδωνις σε Ιωαννίδη: Θα κερδίσεις κόουτς, θα τρέξω παντού για σένα

Λακωνία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε “ανοίξει” τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε