Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Η “θερμή” υποδοχή στον Νίκο Δένδια (VIDEO)

Κεφαλονιά: Η “θερμή” υποδοχή στον Νίκο Δένδια (VIDEO)

Τα άκουσε για τα καλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, χθες όταν έφτασε στο πληγωμένο από το νέο σεισμό Ληξούρι. Οργισμένοι κάτοικοι εξέφρασαν με… έντονο τρόπο τα παράπονά τους για το πως έχει αντιμετωπιστεί η Κεφαλονιά μετά τους σεισμούς.

Ο Νίκος Δένδιας έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους σεισμόπληκτους πολίτες την ώρα που περνούσε από τον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που βρέθηκε στο σεισμόπληκτο νησί με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για να συντονίσει την επιχείρηση ανακούφισης των πληγέντων, αργότερα επισκέφθηκε και το «Μαντζαβινάτειο» νοσοκομείο Ληξουρίου.


“Έχουμε μείνει χωρίς σπίτια” ακούγεται να λέει μια γυναίκα, ενώ ένας άνδρας διαμαρτύρεται γιατί το συντονιστικό είναι στο Αργοστόλι και όχι στο Ληξούρι, όπου έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες ζημιές και από τους δυο σεισμούς.
“Βοηθείστε μας” παρακαλεί μια γυναίκα τον υπουργό κι εκείνος υπόσχεται πως “θα τα φτιάξουμε”, ενώ μια άλλη ζητά βοήθεια αλλά εμπράκτως.

Η συνέχεια ήταν πιο… έντονη, την ώρα που ο Νίκος Δένδιας περπατούσε στον πεζόδρομο του Ληξουρίου, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Πολίτες ακούγονται στο video να φωνάζουν “κομματόσκυλα, δε σας σηκώνει ο τόπος”, ενώ ένας αστυνομικός προσπαθεί να απομακρύνει έναν οργισμένο πολίτη.
Το μένος των κατοίκων στρεφόταν κυρίως κατά των δημοτικών αρχών.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας συμμετείχε σε σύσκεψη στο κτίριο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα όριά τους οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς – Ηλικιωμένοι κοιμήθηκαν στο πάτωμα κλειστού γυμναστηρίου

Μεγάλη ανησυχία για την Κεφαλονιά! Σεισμολόγοι μιλούν για νέο σεισμό

Το σπίτι… έγειρε από το σεισμό! Συγκλονιστικές εικόνες από την “πληγωμένη” Κεφαλονιά

«Μείνετε μακριά από κτίρια, μην κυκλοφορείτε άσκοπα!» η έκκληση στους κατοίκους της Κεφαλονιάς μετά το νέο σεισμό – Γιούχαραν τον Δένδια στο Ληξούρι

Τα άκουσε από εξαγριωμένους πολίτες στο Ληξούρι ο Δένδιας – Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει στο NewsIt

Νέα video από τη στιγμή του σεισμού στην Κεφαλονιά – Συγκλονιστικές εικόνες από το Ληξούρι – Άνοιξαν δρόμοι στη μέση, ράγισαν σπίτια, έπεσαν καμινάδες

Κεφαλονιά: Νέες απίστευτες εικόνες από την παραλία του Μύρτου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε