Πολιτική

Κρεμαστινός: Θα υπάρξουν μαζικές καρκινοπάθειες στη Βουλή

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τις ηλεκτρομαγνητικές πύλες ελέγχου που έχουν εγκατασταθεί στη Βουλή και με επιστολή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημειώνει ότι μπορεί να συμβάλλουν στην έξαρση του καρκίνου.

Αφορμή της επιστολής του, όπως εξήγησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Κρεμαστινός, στάθηκε η χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με την οποία τονίζεται ότι υπάρχει έξαρση του καρκίνου ενώ τα αίτια που προκαλούν την ασθένεια δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Σύμφωνα με τον κύριο Κρεμαστινό, πιθανότατα ανάμεσα στις ακτινοβολίες που προκαλούν καρκίνο να εντάσσονται και τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ελέγχου που έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους της Βουλής, στο πλαίσιο ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας.

“Δεν αποκλείεται σε μια πενταετία να παρουσιαστούν στη Βουλή μαζικές περιπτώσεις καρκίνων”

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το θέμα αυτό είναι σοβαρό και πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω καθώς η συνεχής έκθεση του ανθρώπινου οργανισμού σε ακτινοβολία μπορεί να διεγείρει τα κύτταρα και δεν αποκλείεται σε μια πενταετία να παρουσιαστούν στη Βουλή μαζικές περιπτώσεις καρκίνων.

Το θέμα θα τεθεί αύριο στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι για τυχόν συνέπειες από την ένταση της ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιες περιοχές της Ελλάδας “προτιμά” ο καρκίνος

Όταν οι νέες θεραπείες χτυπούν τον καρκίνο!

Σάλος με την υποψηφιότητα Καρυπίδη – Έντονες αντιδράσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν πέθανε ο πεθερός μου»
«Ο ρόλος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου είναι "ηλεκτρική καρέκλα", ως φοιτητής πήγαινα μπουζούκια, τώρα δίνω τα "ρέστα μου" στις ταβέρνες, λόγω ύψους δεν μπορώ να "κρυφτώ"», λέει ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης 1
Μητσοτάκης και Κεραμέως στην 44η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ: «Ο στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι να βοηθούμε συμπολίτες μας να βρίσκουν δουλειά»
Η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά σήμερα και αύριο στο Περιστέρι που χιλιάδες συμπολίτες μας θα έρθουν είτε για να βρουν δουλειά είτε γιατί θέλουν να αλλάξουν δουλειά
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκη Κεραμέως
Μητσοτάκης σε Τασούλα για την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο: Απαιτείται ευρύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση
«Μήνυμα ωρίμανσης ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της δημόσιας διοίκησης» τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην αναθεώρηση της μονιμότητας στο Δημόσιο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Τασούλας 20