Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: ”Ματωμένο” γεύμα για ζευγάρι – Σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι που ζούσαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι κάτοικοι της περιοχής από τη δολοφονία της γυναίκας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της πόλης…

Σε τραγωδία κατέληξε ένας συνηθισμένος καυγάς ζεύγους συνταξιούχων στο τραπέζι της κουζίνας. Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (16-02-2014) όταν ο 73χρονος συνταξιούχος ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του, κοντά την Πλατεία Ταχυδρομείου, μαχαίρωσε την 69χρονη σύζυγό του στην κοιλιά.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στο τραύμα της.

Η αστυνομία, που ενημερώθηκε για το συμβάν από το ΕΚΑΒ, ερευνά τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στην παρεξήγηση η οποία κατέληξε σε έγκλημα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι των συνταξιούχων βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, χθες το απόγευμα έγινε γνωστό, πως λίγες ώρες αργότερα και σε κατάσταση σοκ, έχοντας συνειδητοποιήσει τι συνέβη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο και ο ίδιος ο 73χρονος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μεσσηνία: Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη – Τον ”έσφαξαν” με κουζινομάχαιρο (Φωτό)!

Πάτρα: Με αιμάτωμα ο Αλέξης Κούγιας από την επίθεση στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής – Ποιους κατονομάζει η ΠΑΕ ως δράστες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε