Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

“Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους Κεφαλλονίτες”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 500.000 ευρώ για να αποκατασταθούν οι ζημιές σε όλες τα σχολεία της Κεφαλλονίας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζει πως ” η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου”.

«Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους», αναφέρει ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο επίσημο σάιτ της ομάδας εξηγώντας την απόφασή του να αναλάβει ο Πειραϊκός σύλλογος την αποκατάσταση των ζημιών σε σχολεία του Αργοστολίου και του Ληξουρίου.

«Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους», συνεχίζει ο κ.Μαρινάκης και καταλήγει:

«Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».

“Γιγαντώνεται ο Ολυμπιακός με σωστές κινήσεις”

“Ο Ολυμπιακός πρόλαβε την Λίβερπουλ για τον Ρομπέρτο”

Την Παρασκευή κυκλοφορούν τα… μαγικά χαρτάκια για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έδωσε… γη και ύδωρ για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 ο Ρομπέρτο!

“Καθάρισε” νωρίς, παρουσία Μόγιες ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε