Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Κλούνεϊ τη σέντρα στο Ολυμπιακός – Μάντσεστερ!

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Κλούνεϊ τη σέντρα στο Ολυμπιακός – Μάντσεστερ!

Σωστά διαβάσατε. Με ειδική άδεια της ΟΥΕΦΑ τη σέντρα απόψε στο Καραϊσκάκη θα την κάνει ο Τζώρτζ Κλούνεϊ!

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα στο Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γ., αφού προηγουμένως βέβαια θα απευθυνθεί από μικροφώνου στους θεατές και τηλεθεατές και θα ζητήσει- τι άλλο – την επιστροφή των Ελγινείων.

Ο Κλούνεϊ θα φοράει κόκκινη χλαμύδα που είναι το χρώμα και των δύο ομάδων και θέλει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι αντίπαλοι είναι ομάδες από την Αγγλία και την Ελλάδα και θα στείλει για 3.574η φορά το μήνυμα για την επιστροφή των Ελγινείων, μέσα από ένα ματς που θα το παρακολουθεί η Ευρώπη και η υφήλιος όλη.

Τον Κλούνεϊ προπόνησε χθες το βράδυ ο Μίτσελ για να μπορέσει να κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα, γιατί ο δημοφιλής ηθοποιός το μόνο άθλημα που γνωρίζει είναι το μπέιζμπολ και άντε λίγο από χόκεϊ επί πάγου και κινδυνεύει να ξεγοφιαστεί.

Εχουμε όμως και άλλες αποκλειστικές ειδήσεις από τον μεγάλο αγώνα. Πάλι με ειδική άδεια της ΟΥΕΦΑ αντί για το γνωστό σεντόνι στη σέντρα, θα κουνηθεί από τους πιτσιρικάδες το θερμαινόμενο επίστρωμα εταιρίας τηλεμάρκετινγκ. Θα παρουσιαστεί και ο γέρος της διαφήμισης και θα πει στους θεατές και τηλεθεατές “ζεστάθηκε το κοκαλάκι μου”.

Θα κουνηθεί επίσης στη σέντρα και το μαξιλάρι του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Το καλό για τους “ερυθρόλευκους” είναι ότι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ ξενύχτησαν χθες το βράδι γιατί έβλεπαν μέχρι τα ξημερώματα τη “Δίκη της Δευτέρας”. Τους άρεσε πάρα πολύ ο παρουσιαστής Κυριάκος Θωμαίδης και έκριναν ότι μόνο η φάτσα του και οι μούτες του βγάζουν πολύ περισσότερο γέλιο από τον Μιστερ Μπίν.

Απορούσαν δε που ο Κούγιας έβγαινε ζωντανά σε δύο κανάλια ταυτόχρονα ζωντανά, τον ΣΚΑΙ και το ΣΤΑΡ και μιλούσε πολύ χαμηλά και με δραματικό τόνο, όπως ο Κλούνει στη Σάντρα Μπούλοκ στο ” Γκράβιτι”.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του γι αυτό ζήτησε και θα έχει μέσα στη σουίτα του 14 ΑΤΜ για να εισπράξει άμεσα με τη λήξη το πριμ νίκης της ΟΥΕΦΑ.

Εκτός από την επιστροφή των Ελγινείων ο Κλούνει με την κατακόκκινη χλαμύδα θα ζητήσει και την επιστροφή Μήτρογλου με το παπί του στον Ολυμπιακό και Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ LIVE

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε