Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Δώνης του “βγάζει” προβλήματα στην… Ευρώπη

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Η διαμάχη του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη είναι πιθανό να… προκαλέσει πρόβλημα στην αδειοδότηση του “δικέφαλου του Βορρά” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, εφόσον οι Θεσσαλονικείς δεν του καταβάλουν τα χρήματα μετά την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με το “Goal”, η ΕΠΟ δεν έχει κάνει μέχρι αυτήν τη στιγμή καμία κίνηση, ούτε σκοπεύει να κάνει, αν δεν υπάρξει… ενόχληση από την τακτική δικαιοσύνη, σχετικά με την προσφυγή του ΠΑΟΚ που στρέφεται εναντίον της νόμιμης σύνθεσης του διαιτητικού της δικαστηρίου. Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία αναγνωρίζει στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Δώνη μόνο το ποσό των 500.000 ευρώ που έχει επιδικάσει το δικαστήριό της υπέρ του Έλληνα τεχνικού.

Όσο όμως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει πρόβλημα στην αδειοδότηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμμετοχή στην Ευρώπη. Αν μέχρι να εξεταστεί ο φάκελος δεν διευθετηθεί το θέμα, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προβλήματα. Οι Επιτροπές Αδειοδότησης της ΕΠΟ και ο εισηγητής, Γιώργος Δημητρίου, δεν μπορούν να δεσμευτούν τι θα γίνει με την προσφυγή του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια, αφού εκείνες που έχουν ισχύ είναι μόνο εκείνες των δικών της Επιτροπών.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε μεταξύ των Σαρρή και Σαββίδη…

Διαβάστε ακόμα…

“Πάτησε” Λισσαβώνα ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βάζουν εμπόδια για το αθλητικό κέντρο

Πλατινί: Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε