Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σάλος με την υποψηφιότητα Καρυπίδη – Έντονες αντιδράσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Σάλος με την υποψηφιότητα Καρυπίδη – Έντονες αντιδράσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Στην προπαγανδιστική μηχανή της συγκυβέρνησης τα ρίχνει πλέον ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, Θοδωρος Καρυπίδης μετά τη θύελλα, που ξεσήκωσαν η συνέντευξη Κασιδιάρη και οι αντιεβραικές του κορώνες – πρώτο δείγμα της δήθεν αντιμνημονιακής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο Καρυπίδης λέει το ΠΑΣΟΚ, καρφιά και από τον Γιώργο Μουρούτη, προς υπεράσπιση του Καρυπίδη προσέτρεξε μέσω twitter o Κασιδιάρης.

Στο αριστερό του παρελθόν…παραπέμπει πλέον ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος σε δήλωση του απαντά στις έντονες επικρίσεις, που δέχθηκε για τη “φιλοξενία” του Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του αλλά και τις αντιεβραικές του κραυγές μέσω facebook. “Η συσχέτιση μου με εθνικιστικά – ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη” δηλώνει ο Καρυπίδης εξηγώντας ότι “η ανατροπή της πολιτικής των Μνημονίων, που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργόποιηση…αυτές οι κοινές στοχεύσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Πόλεμος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη – αυτόκλητος συνήγορος του Υποψηφίου Δυτικής Μακεδονίας ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ιδιαιτέρως αιχμηρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ: “ Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές… όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία, ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι” επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Χαριλάου Τρικούπη και καταλήγει: “ Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος τώρα στο λαό”.

Τον Αλέξη Τσίπρα στοχοποιεί ευθέως και ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Μουρούτης μέσω ανάρτησης του στο twitter:

Το ρόλο του συνηγόρου του Θόδωρου Καρυπίδη έσπευσε να υποδυθεί μέσω twitter o Ηλίας Κασιδιάρης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε