Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Στο Παρίσι ο Α. Τσίπρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Iδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Μέτωπο της Αριστεράς στο Παρίσι και στην στην οποία και τονίστηκε ο ρόλος της Αριστεράς στη σημερινή συγκυρία, ως η μόνη εναλλακτική δύναμη εξουσίας στο νεοφιλελευθερισμό, που θα αποτελέσει και τη θετική έκπληξη των ευρωεκλογών.

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν και οι συναντήσεις που έγιναν στο περιθώριο των εκδηλώσεων με τον Ετιέν Μπαλιμπάρ καθώς και με τον Κώστα Γαβρά, ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του γαλλικού τύπου, καθώς σε media breakfast υπήρξε παρουσία 20 εκπροσώπων από τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα μέσα που ασχολούνται με τα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως το France 24, Les Echos, Liberation, Monde, RFI.

Στη συνάντηση αυτή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΕΑ για την Κομισιόν τόνισε μεταξύ άλλων ότι “Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλη λιτότητα και περισσότερο χρέος, αλλά χρειάζεται ανάπτυξη. Χρειάζεται κούρεμα και αλλαγή πολιτικής, με βάση το τρίπτυχο: τόνωση της ζήτησης, αναδιανομή και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε