Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός στο κέντρο της πόλης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Όλα έγιναν στις 6:30 το απόγευμα στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport ένας καλοντυμένος άνδρας, γύρω στα 45, κατέβηκε από αυτοκίνητο και συναντήθηκε με έναν άλλον πιο νεαρό, που βγήκε από τον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλα.
Λογομάχησαν για λίγα δευτερόλεπτα σε έντονο ύφος και ξαφνικά ο νεαρός τον έριξε κατω και άρχισε να τον γρονθοκοπά και να τον κλωτσάει στο πρόσωπο και όπου αλλού μπορούσε, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Μετά από μερικά λεπτά και ενώ ο δράστης κατάλαβε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο το θύμα και έφυγε τρέχοντας προς την οδό Σατωβριάνδου.
Στο δρόμο, δίπλα ακριβώς από το θύμα, υπήρχε και ένα μαχαίρι το οποίο οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είδαν ποιος το κρατούσε. Στο σημείο έφθασε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ…

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλβανός, παρά τις αναζητήσεις δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ωστόσο φαίνεται ότι γνωρίζουν την ταυτότητά του.
Αλβανικής υπηκοότητας είναι και το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες μένει χρόνια στη Λαμία, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Το θύμα μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ένας από τους περαστικούς που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής:

Διαβάστε ακόμα:

Ξάνθη: Τον καταπλάκωσε δέντρο! Νεκρός ο 55χρονος

Θρήνος στην Πάτρα! Νεκρά δύο αδέρφια σε τροχαίο στην εθνική οδό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ για τη ΝΕΡΙΤ

Διευθυντής σχολείου στη Βοιωτία κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε