Σάββατο, 17 Αυγ.
34oC Αθήνα

Όλη τη νύχτα έκαιγαν ΑΤΜ και κρατικά αυτοκίνητα

Όλη τη νύχτα έκαιγαν ΑΤΜ και κρατικά αυτοκίνητα

Σε μισή ώρα, τρία ΑΤΜ τραπεζών και δύο κρατικά οχήματα, έγιναν στόχος εμπρηστών. Το «καυτό» ξεκίνημα καταγράφηκε στη 01:35, στη Λ. Βουλιαγμένης 180 στον Αγ. Δημήτριο.

Άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς και το πυρπόλησαν. Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο πληκτρολόγιο και την οθόνη του μηχανήματος.

Η εμπρηστική συνέχεια τοποθετήθηκε χρονικά στη 01:55, στη συμβολή των οδών Στόκου και Αυλώνος στον Κολωνό. Στόχος αυτή τη φορά δύο κρατικά οχήματα. Ένα όχημα του ΟΤΕ και ένα των ΕΛΤΑ. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν κάτω από αυτά από ένα γκαζάκι. Από την έκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Ο «επίλογος» γράφτηκε στις 02:10 στη συμβολή των οδών Βιθυνίας και Βυζαντίου στη Ν. Ιωνία, όταν οι άγνωστοι εμπρηστές τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια σε δύο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Από τις εκρήξεις και τη φωτιά που προκλήθηκε σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στα μηχανήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στην Καλλιθέα! Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της (ΦΩΤΟ)

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο Δημήτρης Κοντομηνάς – Κατηγορείται με Λαυρεντιάδη, Φιλιππίδη κι άλλους 23 για τα δάνεια του Τ. T.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε