Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τα 13 στυγερά εγκλήματα που συντάραξαν την Ελλάδα το 2013

Τα 13 στυγερά εγκλήματα που συντάραξαν την Ελλάδα το 2013

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, η εκτέλεση του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, ο μακελάρης της Ραφήνας, το άγριο φονικό της καλλονής Φαίης Μπάχλα από τον φίλο της στη Νέα Μάκρη, οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και η αιματοβαμμένη δράση τους είναι μερικά μόνο από τα στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν τη χώρα το 2013.

Δολοφονίες με πολιτικά κίνητρα που άλλαξαν για πάντα τον ρου της ιστορίας στην Ελλάδα, εγκλήματα πάθους και εγκλήματα στυγερά οι λεπτομέρειες των οποίων έκαναν ακόμη και τους κυνικότερους να αναφωνήσουν “γιατί Θεέ μου;” γράφτηκαν με τα μελανότερα χρώματα στη σελίδα της ιστορίας κατά το 2013.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά

Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 ο Παύλος Φύσσας, o ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Killah P και την αντιφασιστική δράση, δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Το σημείο του φονικού - ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Παύλου Φύσσα μετά τη δολοφονία συγκλονίζουν!

Τα γεγονότα που ακολουθούν είναι καταιγιστικά καθώς η δολοφονία Φύσσα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τη Χρυσή Αυγή και ήταν η αφορμή για περαιτέρω έρευνες για ποινικά αδικήματα και την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκονται μέλη και ηγετικά στελέχη του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

Η εν ψυχρώ εκτέλεση των Φουντούλη – Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

 

Το ημερολόγιο έγραφε 1 Νοεμβρίου 2013 όταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο εκτελούνται εν ψυχρώ ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης ενώ τραυματίζεται σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να νοσηλευεται στο νοσοκομείο.

Tόπος προσκυνήματος έγινε το σημείο της δολοφονίας των Φουντούλη - Καπελώνη ΦΩΤΟ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ – ΚΑΠΕΛΩΝΗ

Ο αδίστακτος Μάριον Κόλα, οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και η αιματοβαμμένη δράση τους

Στις 23 Μαρτίου 2013 δραπετεύει μια ομάδα εξαιρετικά επικίνδυνων κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων, ανάμεσά τους και ο Μάριον Κόλα.

Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι δραπέτες στο διάβα τους κερνούν θάνατο και σκορπούν τρόμο. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τη δολοφονία της 24χρονης Κατερίνας στα Ισθμια, στις 30 Μαρτίου 2013. Στην κηδεία της άτυχης κοπέλας ράγισαν και οι πέτρες.

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου, στο Δίστομο, στις 7 Ιουνίου 2013.

Ο αδικοχαμένος αστυνομικός Γιώργος Ανδριτσόπουλος - ΦΩΤΟ FACEBOOK

O κύκλος του αίματος κλείνει στη συμπλοκή των αστυνομικών με τον Μάριον Κόλα στις 27 Ιουλίου 2013 έξω από το χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο στην Ηπειρο, όπου ο αδίστακτος κακοποιός πέφτει νεκρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Η διπλή ληστεία στο Βελβεντό και οι συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στους “Πυρήνες”

Το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου 2013 το Βελβεντό Κοζάνης μετατρέπεται σε Σικάγο μετά την ταυτόχρονη εισβολή 10 κουκουλοφόρων στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα  της Αγροτικής Τράπεζας.

Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε οι ληστές παίρνουν όμηρο έναν διερχόμενο οδηγό και τελικά κάποιοι εξ΄ αυτών συλλαμβάνονται λίγες ώρες αργότερα. Στις κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι και αυτη της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς“.

Τα ονόματα των συληφθέντων προκαλούν πάταγο. Ανάμεσά τους ο γιος της πασίγνωστης Παυλίνας Νασιουτζικ, Νικόλαος Ρωμανός.

Οι 4 συληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Η δολοφονία της καλλονής Φαίης Μπάχλα από τον φίλο της στη Νέα Μάκρη

Το ημερολόγιο έγραφε 6 Απριλίου 2013, ξημερώματα Σαββάτου, όταν η καλλονή Φαίη Μπλάχα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη, στη Νέα Μάκρη. Ενα από τα βίαια χτυπήματα το δέχθηκε στο κεφάλι. Εδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο τα υπέροχα μπλε μάτια της έκλεισαν για πάντα ανήμερα της Μεγάλης Δευτέρας, 29 Απριλίου 2013.

Η άτυχη Φαίη με την αδελφή της - ΦΩΤΟ FACEBOOK

Για την ιστορία, ο δολοφόνος της Φαίης είχε εμπλακεί σε ερωτικό τρίγωνο με την αδελφή της νεκρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Βλαστού με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων

Ο διαβόητος κακοποιός οργάνωσε μια απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων…αλά Παλαιοκώστα, στις 23 Φεβρουαρίου 2013 αλλά ευτυχώς δεν του βγήκε καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να κρατηθεί από την ανεμόσκαλα.

Το ακινητοποιημένο ελικόπτερο στις φυλακές Τρικάλων - ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι γάζωσαν κυριολεκτικά το ελικόπτερο το οποίο ακινητοποιήθηκε στον αύλιο χώρο των φυλακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Τη στραγγάλισε και την πέταξε σε χωράφι στο Πόρτο Γερμενό γιατί του ζήταγε γάμο

Το ερωτικό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα συνέβη στις 14 Μαϊου 2013. “Τη στραγγάλισα με τα ίδια μου τα χέρια και την πέταξα σε χωράφι στο Πόρτο Γερμενό γιατί μου ζήταγε γάμο” ομολόγησε κυνικά στην απολογία του στον ανακριτή ο 26χρονος που δολοφόνησε την 39χρονη ερωμένη του.

Ο στραγγαλιστής του Πόρτο Γερμενό - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο στραγγαλιστής μετά την ομολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο μακελάρης της Ραφήνας, έσφαξε τη γιαγιά του, την τεμάχισε και την πέταξε στα σκουπίδια

Δε το χωρά ανθρώπου νους πως πίσω από την άγρια δολοφονία της 84χρονης στα Πατήσια, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου 2013 κρυβόταν το ίδιο της το αίμα, ο αγαπημένος της εγγονός.

Σε αυτή την πολυκατοικία στα Πατήσια έγινε το ειδεχθές έγκλημα - ΦΩΤΟ NEWSIT

O 28χρονος…χασάπης, σκότωσε τη γιαγιά του και στη συνέχεια την τεμάχισε και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στη Ραφήνα. Το πτώμα βρήκαν δύο 12χρονα παιδιά που έκαναν ποδήλατο στην περιοχή!

Σε αυτόν τον κάδο πέταξε το τεμαχισμένο πτώμα της γιαγιάς του ο μακελάρης της Ραφήνας - ΦΩΤΟ NEWSIT

Στην απολογία του ο δολοφόνος υποστήριξε πως ήταν…ατύχημα!

Αυτός είναι ο αδίστακτος μακελάρης της Ραφήνας - ΦΩΤΟ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Τον σκότωσαν στο ξύλο γιατί συνόδευε γυναίκα που ζητούσε τα δεδουλευμένα της από εστιάτορα

Βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα από μια διαβολική σύμπτωση, το απόγευμα της Τρίτης 19 Νοεμβίου 2013. Ο λόγος για τον 28χρονο Τάσο Ντούπη από την Ηλεία ο οποίος ήταν παρών σε ένα εστιατόριο στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια, την ωρα που η φίλη ενός γνωστού του ζητούσε τα χρωστούμενα δεδουλευμένα της από τον εστιάτορα.

Σε αυτό το εστιατόριο στην Ομόνοια έπεσε νεκρός ο Τάσος Ντούπης - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φώναξε έναν πυγμάχο που άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Λίγο αργότερα ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό του συζύγου της, η γυναίκα του Τάσου Ντούπη μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ

Συνελήφθη ο δράκος των Πετραλώνων, είχε ασελγήσει σε 21 μαθήτριες ηλικίας 8 εως 14 ετών

Το ανθρωπόμορφο τέρας που ακούει στο όνομα Στυλιανός Γεωργιάδης συνελήφθη το Σάββατο 25 Μαϊου 2013. Είχε ασελγήσει σε περισσότερες από 21 μαθήτριες ηλικίας 8 εως 14 ετών στιγματίζοντας για πάντα τις παιδικές ψυχές τους.

Ο Δράκος των Πετραλώνων παρίστανε τον αστυνομικό και παγίδευε τα αθώα θύματά του στα υπόγεια και στα ασανσέρ των πολυκατοικιών που διέμεναν.

Αυτός είναι ο Δράκος των Πετραλώνων - ΦΩΤΟ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΡΑΚΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

13χρονος έπνιξε τα ανίψια του σε αρδευτικό κανάλι στην Ηλεία επειδή τα ζήλευε!

Το ημερολόγιο έγραφε 31 Ιουλίου 2013 όταν δύο αδελφάκια με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ο 4χρονος Ντίνσκο και ο 7χρονος Ιβάν πνίγηκαν στα νερά ενός αρδευτικού καναλιού στο Στρέφι Ηλείας. Η συγκλονιστική ομολογία του 13χρονου θείου των παιδιών οτι τα έπνιξε επειδή τα ζήλευε, έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει.

Λίγες μέρες μετά ο ανήλικος φονιάς άλλαξε την κατάθεσή του, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΕΦΙ ΗΛΕΙΑΣ

Δολοφονείται η σύντροφος πασίγνωστου δημοσιογράφου στην Πάτρα

Ένας 33χρονος Αλβανός στις 29 Νοεμβρίου 2013, κατακρεούργησε με μαχαίρι τη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού στα Μποζαϊτικα της Πάτρας και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία. Το θύμα ήταν η επιχειρηματίας Ναταλία Βουτσινά, σύντροφος του πασίγνωστου δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη.

Συγκλόνισε την Πάτρα και όλη την Ελλάδα η δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά - ΦΩΤΟ FACEBOOK

Ο δολοφόνος υποστήριξε οτι είχε ερωτική σχέση με την 43χρονη και οτι τη δολοφόνησε γιατί εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ωστόσο το περιβάλλον της Ναταλίας Βουτσινά αρνείται πως ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου

Η οικογένεια Μαρτίνου είναι ένα από τα ισχυρότερα εφοπλιστικά “τζάκια” της χώρας. Ο Κίκος Μαρτίνος εναντίον του οποιου έγινε απόπειρα απαγωγής το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου 2013, είναι γιος του Ανδρέα Μαρτίνου και εγγονός της θρυλικής Αθηνάς, της γυναίκας που έχει σφραγίσει με την παρουσία της την ελληνική ναυτιλία.

Η ψυχραιμία και η εκπαίδευσή του έσωσαν τον εφοπλιστή Κίκο Μαρτίνο - ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι επίδοξοι απαγωγείς τα είχαν σχεδιάσει όλα με χειρουργική ακρίβεια οπως είχε γίνει στην περίπτωση του Περικλή Παναγόπουλου, δεν υπολόγισαν όμως οτι ο στόχος τους διέθετε ψυχραιμία αλλά και ειδική εκπαίδευση. Ο εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος εμβόλισε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που του έκλεισαν το δρόμο και στη συνέχεια έβαλε όπισθεν και έφτασε ως το κτίριο που στεγάζεται η εταιρία του στη Βούλα. Οι αφηγήσεις των αυτοπτών μαρτύρων είναι χαρακτηριστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEWSIT

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε