Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ξανά έξω από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι σχολικοί φύλακες

Ξανά έξω από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι σχολικοί φύλακες

Ραντεβού έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έδωσαν ξανά σχολικοί φύλακες απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου.

Οι σχολικοί φύλακες έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έξω από το κτίριο του υπουργείου στη Βασιλίσσης Σοφίας, χωρίς να έχουν κλείσει το δρόμο.

Έξω από το υπουργείο είναι συγκεντρωμένα περισσότερα από 500 άτομα, που παραμένουν πάνω στο πεζοδρόμιο, υπό το βλέμμα ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που τους ζητάει να παραμείνουν πάνω στο πεζοδρόμιο, για να μην κλείσει ο δρόμος.

Η κίνηση των οχημάτων, πάντως, γίνεται με δυσκολία…

Οι σχολικοί φύλακες ζητούν από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη «την επίσημη δέσμευση της τακτοποίησης όλων των σχολικών φυλάκων, σύμφωνα με τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού στις 9 Ιανουαρίου 2014», τονίζεται σε ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής.

«Στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπάρξει θετική έκβαση του δίκαιου αιτήματός μας, όπως έχει παραδεχτεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, μή δεχόμενοι μεσοβέζικες λύσεις, θα παραμείνουμε κάτω από το υπουργείο όσο χρειαστεί διεκδικώντας την αποκατάστασή μας» σημειώνουν.

Ο Κ. Μητσοτάκης, στις 13:30, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δρόμο οι σχολικοί φύλακες – Κινδυνεύουν με απόλυση ως το Μάρτιο

Σαμαράς προς σχολικούς φύλακες: Υπάρχει βούληση να λυθεί το θέμα σας

Χημικά και ένταση έξω από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης – Συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες

“Άγιε…Κυριάκο θέλουμε πίσω τις ζωές μας”

Ειδικό ερωτηματολόγιο για τους σχολικούς φύλακες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε