Κόσμος

Έδωσαν το όνομα του Ερντογάν σε…ορχιδέα

'Eνα νέο είδος ορχιδέας ονομάστηκε «Recep Tayyip-Emine Erdoğan» στο γνωστό Βοτανικό Πάρκο της Σιγκαπούρης το οποίο επισκέφθηκε ο Τουρκος Πρωθυπουργός και η σύζυγός του, Emine, συνοδευόμενοι από υπουργούς στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα.


Την είδηση – παραπολιτικού για μας ενδιαφέροντος – γράφει η εφημερίδα «Yeni Şafak» για να δείξει την επιτυχία του ταξιδιού.Η εφημερίδα «Sabah». γράφει από την πλευρά της πως ένα μεγάλο βήμα της Τουρκίας έγινε στον οικονομικό τομέα με τη Σιγκαπούρη, μια από τις χώρες των Ασιατικών Τίγρεων η οποία ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας Ερντογάν στην Ασία, μετα την Ιαπωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θέλουμε πόλεμο με την Κίνα» λέει ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – «Ο στρατός τους έχει πολύ μεγάλη παρουσία στο δυτικό ημισφαίριο»
«Θα επιδείξουμε αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές του Πεκίνου», προειδοποίησε, παράλληλα, ο επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου
Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Pete Hegseth