Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Δώρο 50.000€ σε άνεργο ζευγάρι από τον Μπερλουσκόνι

Δώρο 50.000€ σε άνεργο ζευγάρι από τον Μπερλουσκόνι

Σαν άλλος Άγιος Βασίλης, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανταποκρίθηκε στο γράμμα που του έστειλε ένα άνεργο ζευγάρι από την πόλη Πορντενόνε της βόρειας Ιταλίας και αποφάσισε να τους κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο!

Και τί δώρο! 50.000 ευρώ!

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Gazzettino, είχε γράψει πρόσφατα γράμμα στον Καβαλιέρε, ζητώντας του οικονομική βοήθεια. Η Τομμαζίνα Πισιόττου και Μάριο Παντοβάν εξήγησαν ότι πρόσφατα έχασαν και οι δυο την δουλειά τους και ότι σύντομα θα αποκτήσουν δίδυμα.

Ο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να τους στηρίξει με τρεις τραπεζικές επιταγές συνολικού ύψους 50 χιλιάδων ευρώ οι οποίες συνοδεύονταν από μια ευχητήρια κάρτα, στην οποία έγραψς: «είμαι 77 ετών και αντέχω ακόμη στον κατατρεγμό των δικαστικών και της αριστεράς. Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

Η συνολική περιουσία του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού υπολογίζεται, από το περιοδικό Forbes στα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ

«Στα παιδιά μου, όταν γεννηθούν, να εξηγήσω ότι ο Άγιος Βασίλης, όντως, υπάρχει», δήλωσε η Τομμαζίνα Πισιόττου στους δημοσιογράφους.

Ιταλοί σχολιαστές, όμως, αναφέρουν πως όταν ήταν πρωθυπουργός, ο καναλάρχης και πολιτικός, δεν ανταποκρίθηκε πάντα με προθυμία σε αιτήματα οικονομικής στήριξης ανέργων.

Η δε εφημερίδα «Ιλ Φάττο Κουτιντιάνο» προσθέτει ότι- αν το επιθυμούσε- ο Μπερλουσκόνι θα μπορούσε να στηρίξει, με 1.500 έκαστο, όλους τους ανέργους της Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφεση Μπερλουσκόνι στην υπόθεση Ρούμπι- γκέιτ

“Έχω βίντεο του Μπερλουσκόνι με πόρνες”, υποστηρίζει πρώην διευθυντής εφημερίδας

Τέλος εποχής! Δε θα είναι ξανά υποψήφιος ο Μπερλουσκόνι!

Ιταλίδα 110 ετών χαρίζει τη σύνταξή της στο κόμμα του Μπερλουσκόνι

Μπερλουσκόνι: “Αν με συλλάβουν, θα γίνει επανάσταση”

Ακρόαση από τον Πάπα ζητά η σύντροφος του Μπερλουσκόνι

Η αποπομπή του Μπερλουσκόνι και η καθόλου τυχαία δήλωση της κόρης του!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε