Σάββατο, 6 Ιουλ.
27oC Αθήνα

«Τρέχει» η Κεντροαριστερά: συνάντηση Κουβέλη – Λοβέρδου στις 19:00

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Χθες ο Φώτης Κουβέλης άνοιξε την… πόρτα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα θα «αναθερμάνει» τις σχέσεις του με τη «Νέα Ελλάδα» του Ανδρέα Λοβέρδου, με τον οποίο θα συναντηθεί στις 19:00 το απόγευμα.

Οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς «τρέχουν» και όλα δείχνουν πως «αναγεννιέται» η επιθυμία για τη δημιουργία τρίτου πόλου. Βέβαια, για να γίνει ο «γάμος» ανάμεσα στη ΔΗΜΑΡ και τη Νέα Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλά βήματα.

Μέχρι τώρα υπήρχε η φημολογία της «αριστερής στροφής» από την Αγίου Κωνσταντίνου, που είχε φέρει «πάγωμα» στις σχέσεις των δυο πλευρών, με τις πληροφορίες να εμφανίζουν τον Ανδρέα Λοβέρδο δυσαρεστημένο για το βήμα πίσω που θεωρούσε πως έκανε ο Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προβληματισμός του Ανδρ. Λοβέρδου «πατούσε» στο γεγονός πως κομμάτι της ΔΗΜΑΡ έδειξε να αναθεωρεί τον πολιτικό της προσανατολισμό και να ρίχνει… βλέμματα προς προς τον ΣΥΡΙΖΑ, στρατηγική με την οποία δε συμφωνεί η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα.

Η πλευρά της Νέας Ελλάδας θέλει πλήρη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, δηλαδή κοινή πορεία με νέο όνομα και σύμβολο. Όμως σε αυτό αντιδρούν στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου.

Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν ίσως και να λυθούν στο σημερινό ραντεβού των κυρίων Κουβέλη και Λοβέρδου. Άλλωστε, ο χρόνος στην κλεψύδρα ενόψει των ευρωεκλογών τελειώνει και ήδη αυξάνονται οι φωνές πως η καθυστέρηση μπορεί να κοστίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ο ταλαντούχος και…αμετροεπής κύριος Παπαδόπουλος”

Λυκούδης: Ο Παπαδόπουλος μου είπε ότι δεν θα είναι επικεφαλής των 58

Το Hollywood της Ελληνικής Κεντροαριστεράς

Η ώρα του Ανδρέα Παπαδόπουλου… ετών 36

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε