Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

“Ο ταλαντούχος και…αμετροεπής κύριος Παπαδόπουλος”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Εν μέσω διασταυρούμενων πυρών βρίσκεται ο Ανδρέας Παπαδόπολος, η τοποθέτηση του οποίου στην πρόσφατη εκδήλωση των “58” στην Κηφισιά ξύπνησε τον κομματικό πατριωτισμό του βαθέος ΠΑΣΟΚ, “πατρικές” συστάσεις και από τον πρώην γραμματέα της ΔΗΜΑΡ, Σπύρο Λυκούδη.

Μέχρι προχθές “διαφημιζόταν” ως εκ των επικρατέστερων να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ελληνικής Ελιάς. Η “θορυβώδης” του πρεμιέρα στις εκδηλώσεις των “58”, προχθές στην Κηφισιά, ωστόσο, έριξε τις μετοχές του στο πολιτικό χρηματιστήριο της Κεντροαριστεράς. Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος επέλεξε να “ξιφουλκήσει” κατά της πολιτικής παρακαταθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου, πυροδοτώντας οργίλες αντιδράσεις από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη.

Περισσότερους αντιπάλους παρά συμμάχους μετρά σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μετά την προχθέσινη τοποθέτηση του στην εκδήλωση των “58” στην Κηφισιά

Η αναφορά του κυρίου Παπαδόπουλου περί νοσταλγών του ΠΑΣΟΚ – δεν είναι η πρώτη φορά, που ασκεί κριτική στα πεπραγμένα του κόμματος τη δεκαετία του 80 – κατέστησε τον πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ “εύκολο στόχο” της Χαριλάου Τρικούπη. Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου διέκριναν στη στάση του κυρίου Παπαδόπουλου “πρώιμη αμετροέπεια” και σχολίαζαν σκωπτικά ότι ο καθείς οφείλει να μετράει τον ίσκιο του και σε κάθε περίπτωση….όχι μεσημεριανές ώρες. Πιο αιχμηρός ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος σε ανάρτηση του στο facebook έκανε λόγο για “συνετές και αλησμόνητες διακυβερνήσεις των περιόδων 1990 – 1993 και 2004 – 2009” καταλήγοντας: “Έτσι δεν είναι Ανδρέα και λοιποί…σύγχρονοι, που απαξιώνετε εργολαβικά…την προσφορά και την ιστορία 38 ολόκληρων χρόνων;;;;

“Πάτρικη επίθεση” δέχθηκε ο κύριος Παπαδόπολος και από τον πρώην γραμματέα της ΔΗΜΑΡ, Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος τον “άδειασε” κατ ουσίαν” τονίζοντας ότι “υπάρχει ένα ζήτημα κατά πόσον μέλη της ΚΕ του κόμματος μας ή βουλευτές μπορούν να παίρνουν μέρος ως ομιλητές σε μία εκδήλωση ενός φορέα, που διαμορφώνει έναν άλλον πολιτικό πολιτισμό”. Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει την έντονη φημολογία ότι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μπορεί να τεθεί ακόμη και επικεφαλής της ευρωλίστας, ο Σπύρος Λυκούδης τράβηξε χειρόφρενο στα συγκεκριμένα σενάρια σημειώνοντας: “τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν ισχύει”.

Διαβάστε επίσης

Σήκωσε το… γάντι η ΔΗΜΑΡ: Εντάσσεται στους Σοσιαλιστές – Δημοκράτες

Λυκούδης: Ο Παπαδόπουλος μου είπε ότι δεν θα είναι επικεφαλής των 58

Υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων από το ΚΚΕ ο Ν. Σοφιανός

Η ΝΔ τρολάρει τον Αντώνη Σαμαρά – Δείτε την αφίσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε