Παρασκευή, 26 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Από τα μαμούθ… στη διάλυση των ΑΝΕΛ – Ο Π. Τατσόπουλος για όλους και όλα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν μπορώ να αλλάξω στα 55 μου είπε ο Π. Τατσόπουλος εννοώντας ότι δεν προτίθεται να αλλάξει στάση και πως θα συνεχίσει να εκφράζεται όπως εκφράζεται. Ο πρώην, πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανεξαρτητοποίησή του μίλησε για όλους και για όλα.

Ως προς τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Π.Τατσόπουλος, είπε μιλώντας στο STAR πως “ο βουλευτής πρέπει να λέει τη γνώμη του και πρέπει να την λέει απερίφραστα. Δεν πρέπει να λειτουργεί φοβικά”. Αντίθετα όπως είπε κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησαν φοβικά.

Όπως είπε με πολλά ηγετικά στελέχη και τον ίδιο τον Α. Τσίπρα ο Π. Τατσόπουλος έχει άριστες σχέσης, αντίθετα είπε κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δηλητηρίαζαν τη σχέση του με το κόμμα “στη βάση υπήρχε ένα δηλητηριασμένο κλίμα”, είπε.
Ο κ. Τατσόπουλος επιτέθηκε και κατά της ΝΔ μιλώντας για τη… γνωστή μονταζιέρα της Συγγρού αναφερόμενος στην κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τρομοκρατία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον της Αριστεράς ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι στην Αριστερά θα πρέπει να καταλάβουν ότι στις επόμενες εκλογές θα προκύψει είτε μια κυβέρνηση της ΝΔ, είτε μια κυβέρνηση με κεντρικό πυλώνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα δύο “μαμούθ” όπως χαρακτήρισε τα δύο κόμματα είναι ικανά να συνθλίψουν τα άλλα, υπονοώντας ότι είναι προς το συμφέρον της Αριστεράς να ενώσει τις δυνάμεις της.

Συνεχίζοντας τις προβλέψεις ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε ότι οι ΑΝ.ΕΛ θα διαλυθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως άλλος θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος στο ΠΑΣΟΚ και άλλος στο σπίτι του…

Διαβάστε επίσης:

Εκστρατεία… διαφήμισης από Σαμαρά και Βενιζέλο“Ένοικοι” Κορυδαλλού πλέον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Γερμενής, Ηλιόπουλος – Στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας

Οι 58 αποφάσισαν για τις εκλογές Μίζες: Οι Ρώσοι αδειάζουν κόσμο στην Αθήνα! “Δεν έχουμε σχέση με τις πωλήσεις Kornet – Osa

Απόπειρες εκβιασμών επιχειρηματιών στους εξοπλισμούς! Ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε