Πολιτική

Άνοιγμα Τσίπρα προς την Εκκλησία: θα πάει στο Άγιο Όρος

Την επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιον Όρος εξέφρασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την σημερινή συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό άνοιγμα προς τον χώρο της Εκκλησίας, θα επισκεφθεί την άνοιξη τον Άθωνα και πιθανότατα τον Απρίλιο.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1