Πολιτική

Άδωνις στο iatropedia: «Αύριο κανονικά το νομοσχέδιο για ΕΟΠΥΥ στη Βουλή»! Τι λέει για τις φήμες απόσυρσης

Στη βουλή θα καταθέσει κανονικά αύριο Παρασκευή το νομοσχέδιο για τον νέο ΕΟΠΥΥ (ΠΕΔΥ) ο Άδωνις Γεωργιάδης  όπως δηλώνει στο Iatropedia.gr.

Τις φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν το περιβόητο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και τη διαθεσιμότητα γιατρών και εργαζομένων να «παγώνει», επιχειρεί να κατευνάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται την καθυστέρηση της κατάθεσης υπό το βάρος του τεράστιου κομματικού κόστους με τους γιατρούς να απειλούν με κατάθεση των κομματικών τους ταυτοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα