Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

Η Δούκισσα ήταν η μοναδική…

Η Δούκισσα ήταν η μοναδική…

Πριν από λίγες ημέρες, πρώτα μέσα από το Newsit σας ενημέρωσα πως είναι οριστικό ότι την παρουσίαση του «Dancing with the stars» θα κάνει η Δούκισσα Νομικού.

Η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι αυτή που θα καθίσει στο… τιμόνι του talent show μετά την αποχώρηση της Ζέτας Μακρυπούλια. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά ονόματα, παρουσιαστών και παρουσιαστριών, ακούγονταν για τη συγκεκριμένη θέση και όπως φαίνεται λοιπόν… έχασαν από τη Δούκισσα!

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία με τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν έκαναν καμία επαφή ούτε με παρουσιαστή, αλλά ούτε με παρουσιάστρια για το DWTS. Στο τραπέζι των αποφάσεων έπεσαν πολλά ονόματα, αλλά τελικά ο… κλήρος (από τις περισσότερες θετικές ψήφους) έπεσε στη Δούκισσα Νομικού.

Έτσι έγιναν συναντήσεις της νεαρής παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο, οι οποίες είχαν θετική εξέλιξη, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί ο διευθυντής προγράμματος να ακολουθήσει κάποιο «σχέδιο Β» και να μιλήσει με άλλες παρουσιάστριες ή παρουσιαστές. Άλλωστε στο κανάλι του Αμαρουσίου θεωρούν ότι η Δούκισσα διαθέτει ομορφιά και άνεση στο φακό και είναι πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό οπότε μπορεί να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο. Όλα θα κριθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου που η Δούκισσα θα κάνει το… ντεμπούτο της σε έναν καινούργιο ρόλο, αυτό της βασικής παρουσιάστριας σε ένα μεγάλο και πετυχημένο talent show!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε