Τετάρτη, 3 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Πύργος: Ασύλληπτοι οι ληστές που σκότωσαν πατέρα 5 παιδιών!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η δολοφονία του Παναγιώτη Αργυρίου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία – Κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε το παραμικρό, πιθανότατα λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε…

Κανένα νέο δεδομένο δεν υπάρχει επισήμως σε ότι αφορά τις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 77χρονου Παναγιώτη Αργυρίου πριν από μερικές ημέρες στη Συντριάδα Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου συνεχίζονται οι προσαγωγές υπόπτων καθημερινά, όπως και οι καταθέσεις συγγενικών προσώπων, όμως τίποτα δεν έχει διαρρεύσει ως προς το αποτέλεσμα των ερευνών.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία του 77χρονου συνέβη στις 10 Οκτωβρίου, σε μια ώρα όπου η περιοχή πλήττονταν από ισχυρή καταιγίδα και στο συγκεκριμένο σημείο περιμετρικά της πόλης, κανείς δεν φαίνεται να είδε και να άκουσε κάτι.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, τον έδεσαν, τον λήστεψαν και τον σκότωσαν. Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας και εξετάζουν λεπτομερώς όλα τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αχαϊα: Το ξέσπασμα του πατέρα για το αγνοούμενο παιδί του – Ο μικρός Παναγιώτης στη λίστα της Interpol!

Κέρκυρα: Οι security του αεροδρομίου το έσκαγαν τα βράδια για να φυλάξουν άλλη εταιρεία!

Πάτρα: Κρεοπώλης έσπρωχνε τη γυναίκα του στο κενό – ”Θόλωσα όταν έμαθα πως έπιασε δουλειά σε μπαρ”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε