Τετάρτη, 3 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση του μικρού Μπεν – Τι κατέθεσε ο ξανθός νεαρός του βίντεο που εικάζεται πως είναι ο Μπεν – Έδωσε δείγμα DNA

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Ραγδαίες οι εξελίξεις για την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν
– Ο ξανθός νεαρός που φαίνεται στο βίντεο και εικάζεται πως είναι ο εδώ και 22 χρόνια εξαφανισμένος Μπεν εντοπίστηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και έδωσε κατάθεση
– Δείτε τι δήλωσε για την καταγωγή του
– Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση των δειγμάτων DNA

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Ο ξανθός νεαρός, που φαίνεται στο βίντεο το οποίο προβάλλουν όλα τα ΜΜΕ καθώς εικάζεται πως μπορεί να είναι ο Μπεν, εντοπίστηκε στη Λεμεσό της Κύπρου.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός εντοπίσθηκε, το απόγευμα, σε πολύ μικρή απόσταση από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό όπου τραβήχτηκε και το βίντεο. Την πληροφορία για το νεαρό έδωσαν γείτονες που τον αναγνώρισαν από τη φωτογραφία.

Δήλωσε πως είναι Ρουμάνος και πήγε στην Κύρπο για να εργαστεί

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος προσήλθε στις κυπριακές αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Δευτέρας, δήλωσε πως είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο και μοιάζει με τον εξαφανισμένο εδώ και 22 χρόνια Μπεν.

Ο νεαρός δήλωσε πως είναι Ρουμάνος κι έχει γεννηθεί το 1992. Επίσης υποστήριξε πως βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και λίγο καιρό προκειμένου να εργαστεί. Έδωσε δείγμα DNA και το απότελεσμα από τη σύγκριση των δειγμάτων θα είναι διαθέσιμο μέσα στις επόμενες ημέρες οπότε και θα ξεκαθαριστεί αν ο ξανθός νεαρός είναι τελικά ο “μικρός Μπεν”. Σημειώνεται ότι το αρμόδιο τμήμα της κυπριακής Αστυνομίας για την Ιντερπόλ, με κατεπείγον μήνυμα, πληροφόρησε την Ιντερπόλ Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδας, ώστε να αποσταλεί επειγόντως στην Κύπρο το γενετικό υλικό των γονιών του Μπεν, για να γίνει ταυτοποίηση.

Όσον αφορά τα άτομα που εμφανίζονται μαζί του στο επίμαχο βίντεοπου τραβήχτηκε το Μεγάλο Σάββατο, του περασμένου Μάη, ο νεαρός άνδρας υποστήριξε πως είναι συγγενείς της συντρόφου του, η οποία επίσης κατάγεται από τη Ρουμανία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο νεαρός άνδρας συνεργάζεται πρόθυμα με τις αστυνομικές αρχές και ανέφερε ότι αναγνώρισε τον εαυτό του στο βίντεο και στις φωτογραφίες, αλλά φοβόταν να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Τέλος στην αγωνία θα δώσουν τα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση του DNA μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο “κόκκινο” η αγωνία για την υπόθεση του μικρού Μπεν – Εντοπίστηκε ο νεαρός του ΒΙΝΤΕΟ και αυτήν την ώρα καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα Λεμεσού

Συναγερμός στην Κύπρο για τον μικρό Μπεν

Βίντεο με τον μικρό Μπεν σε νησί – Νέες αστυνομικές έρευνες

 
Στην Κύπρο οι έρευνες για τον Μπεν

Η μητέρα του Μπεν στο ΣΚΑΪ: “Πιστεύω ότι πήραν το γιο μου τσιγγάνοι, όπως τη Μαρία”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε