Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: ”Βασίλη σε αγαπάμε” – Αποθεώθηκε ξανά ο Παπαγεωργόπουλος στα δικαστήρια (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O πρώην δήμαρχος γνώρισε για 3η συνεχόμενη μέρα την αποθέωση όταν βγήκε από την κλούβα της αστυνομίας που τον μετέφερε στα δικαστήρια – Τι ζητούν οι κατηγορούμενοι…

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν και σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη μέρα, τον Βασίλη Παπαγεωρόπουλο συγγενείς και φίλοι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

“Βασίλη σ’ αγαπάμε” φώναξαν, ενώ νωρίτερα ο Μιχάλης Λεμούσιας, είπε “να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, μια δίκαιη δίκη”. Λίγο πριν είχε φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο ο πρώην υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης και πρωταγωνιστής της υπόθεσης της υπεξαίρεσης, Παναγιώτης Σαξώνης. Δείτε το βίντεο του thestival.gr…

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας το δικαστήριο θα εξετάσει τα αιτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Οι συνήγοροι Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια ζητούν η δίκη να συνεχιστεί σήμερα, καθώς πρόκειται για υπόθεση μείζονος ενδιαφέροντος που αφορά πολιτικά πρόσωπα, ενώ οι συνήγοροι των πρώην προϊσταμένων της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, οι οποίοι κάθονται επίσης στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ζητούν αναβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή παπάς για ερωτική αντιζηλία – Δείτε τι έκανε στον εραστή της παπαδιάς!

Ξάνθη: Όπου φτωχός και η μοίρα του… – ”Πέθανε ο πατέρας μου επειδή μας έκοψαν το ρεύμα”!

Κως: Η ιστορία του μικρού Σάββα – Κωνσταντίνου που βρίσκεται στη λίστα της Interpol με τα αγνοούμενα παιδιά!

Χανιά: Σε περιπέτειες η καλλονή που εκδιδόταν για 4 μέρες με 6.000€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε