Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Το ραντεβού της Ανθής Σαλαγκούδη με τον ALPHA

Το ραντεβού της Ανθής Σαλαγκούδη με τον ALPHA

Είναι αλήθεια πως δέχτηκε πολλή αρνητική κριτική… πριν βγει στον αέρα. Η αρνητική αυτή κριτική για την Ανθή Σαλαγκούδη συνεχίστηκε κι όταν βγήκε στον αέρα της ΕΡΤ, έστω και από άλλη εκπομπή κι όχι σε αυτή για την οποία αρχικά προοριζόταν, αφού οι πρόβες για το «Συμβαίνει τώρα» δεν είχαν πάει… ιδιαίτερα καλά!

Μετά όμως, όσα συνέβησαν στην ΕΡΤ η παρουσιάστρια βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού τοπίου, αλλά όπως φαίνεται… όχι για πολύ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από μία βδομάδα η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στον ALPHA και είχε ραντεβού με στέλεχος του ειδησεογραφικού τομέα. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από… κακές γλώσσες αναφέρουν μάλιστα ότι το ραντεβού κλείστηκε μετά από τηλεφώνημα που έκανε στο στέλεχος του σταθμού κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης, αλλά αυτά… δεν τα πιστεύουμε!

Το αποτέλεσμα όπως ανέφερα πάντως, ανεξάρτητα το πώς κλείστηκε το ραντεβού, ήταν πριν από μία βδομάδα η Ανθή Σαλαγκούδη να βρεθεί στην Κάντζα και να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον ALPHA. Το πλαίσιο της συνεργασίας της μάλιστα επικεντρώθηκε στην παρουσίαση πολιτιστικών ειδήσεων στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, αλλά χωρίς τελικά να ληφθεί τελική απόφαση για συνεργασία ή μη.

Το αν λοιπόν δούμε την παρουσιάστρια μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, αν και όπως λέγεται το πέρασμά της από την Κάντζα μπορεί να είναι… προσωρινό, έως ότου αποφασιστεί τι γίνεται με τη ΝΕΡΙΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποιο κανάλι πηγαίνει η Ανθή Σαλαγκούδη;

Η ανησυχία της Ανθής Σαλαγκούδη την οδήγησε κάτω από…

Ποια παρουσιάστρια επιθυμεί να ενταχθεί στη νέα Δημόσια Τηλεόραση;

Ανθή Σαλαγκούδη: “Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ο νόμος”!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε