Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Χόρεψε στη… βροχή, παίρνει την πρόκριση στον Πειραιά

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού στη… λίμνη του “Ντα Λουζ” του έδωσε μόνο το βαθμό, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” πήραν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου, η οποία θα ξεκαθαρίσει σε δύο εβδομάδες στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην έδρα της Μπενφίκα, έδειξε πως κρατούσε με ευκολία το μηδέν, ενώ ακόμα και την ώρα που δέχθηκε πίεση αυτό δεν φάνηκε. Οι Πειραιώτες… χόρεψαν στην βροχή, ειδικά μετά τον “κατακλυσμό” του δευτέρου ημιχρόνου και κόντρα στους Πορτογάλους, που όποτε βρίσκονταν μέσα στην περιοχή έκαναν βουτιές για να πάρουν το πέναλτι.

Ο… βούρκος του «Ντα Λούζ» στέρησε το γκολ από τον Ολυμπιακό στο 59′ όταν το πλασέ του Φουστέρ -υπό φυσιολογικές συνθήκες- θα κατέληγε εύκολα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στο 81’ ο Μήτρογλου σκόραρε από θέση οφ σάιντ.

Οι Πειραιώτες δεν “καθάρισαν” το ματς κι έτσι το… πλήρωσαν πριν τη λήξη, μετά από κακή έξοδο του Ρομπέρτο, σε φάση που προήλθε από ανύπαρκτο κόρνερ. Παρά την ισοπαλία, ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του

Με δύο νίκες απέναντι σε Μπενφίκα και Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός θα είναι στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τους Πορτογάλους το ματς έρχεται μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο και πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η αναμέτρηση με τους Βέλγους είναι στο φινάλε των ομίλων, την τελευταία αγωνιστική

Διαβάστε ακόμα…

Θρύλος και στη Λισαβόνα, πήρε “Χ”ρυσό βαθμό

Μίτσελ: Είμαι υπερήφανος, αξίζαμε τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε