Δευτέρα, 22 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Είχε ρημάξει παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο Μαρούσι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόκειται έναν 35χρονο από τη Συρία, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε έσπαγε τα τζάμια σταθμευμένων αυτοκινήτων κι έκλεβε από μέσα κινητά τηλέφωνα, αντικείμενα και έγγραφα!

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στην οδό Νερατζιωτίσσης στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου, ένας 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, γιατί λίγο πριν, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην ίδια οδό, προσπαθώντας να σπάσει το τζάμι χρησιμοποιώντας ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο (στυλό θραύσης κρυστάλλων).

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του, το τελευταίο εξάμηνο είχαν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο, 11 αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης πλησίον του σταθμού «Νερατζιώτισσα» και Εμπορικού Κέντρου στο Μαρούσι, από τα οποία είχαν αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνη: ”Έγδυναν” ηλικιωμένους με το ίδιο παραμύθι – Βούτηξαν συνολικά 22.000€!

Κρήτη: Η σπαρακτική έκκληση της μάνας σε εκείνους που έκλεψαν τα κοσμήματα του νεκρού παιδιού της!


Καστοριά: Πάνω από ένα εκατομμύριο κάνουν οι γούνες που έκλεψαν οι δράστες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε