Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

«Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει καλή επαφή με το περιβάλλον!»

«Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει καλή επαφή με το περιβάλλον!»

Την πορεία του γενικού γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου προσπαθεί να καταγράψει μέσα από μαρτυρίες στενών συνεργατών του ο Αντώνης Σρόιτερ.

Στην «Αυτοψία» που θα προβληθεί απόψε στις 23:45 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, ο Σρόιτερ συναντά τον Αριστοτέλη Καλέντζη, πρώην στενό συνεργάτη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην οργάνωση «4η Αυγούστου», ο οποίος στην κάμερα της εκπομπής λέει ότι «Ο Μιχαλολιάκος έχει δίπλα του παιδιά από τα συνοικιακά γυμναστήρια χωρίς καμία ιδεολογική κατάρτιση… και δεν υπάρχει διανοητική ισορροπία στο κόμμα», ενώ υποστηρίζει πως «σε συνάντηση που είχα μαζί του διαπίστωσα να μην έχει καλή επαφή με το περιβάλλον…» τονίζοντας μάλιστα ότι «ο δυναμικός ηγέτης δεν προσλαμβάνει μισθοφόρους από τον αντίπαλο χώρο».

Καταγράφοντας την πορεία του Νίκου Μιχαλολιάκου ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά και τον Κώστα Πλεύρη που ήταν ο πρώτος «καθοδηγητής» του Μιχαλολιάκου στην «4η Αυγούστου», κι ο οποίος κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση στη Βουλή».

Ο Κώστας Πλεύρης, αναφερόμενος μάλιστα στα όσα υποστήριξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην απολογία του, εκτιμά ότι ο γενικός γραμματέας της «Χρυσής Αυγής» αρνήθηκε τις ιδέες του και τονίζει με νόημα πως «αν δεν θυσιάζεσαι γι’ αυτές ή δεν αξίζουν αυτές ή δεν αξίζεις εσύ».

Αν ισχύει το «δείξε μου τον φίλο σου… για να μου πει ποιος είσαι», τότε στην αποψινή «Αυτοψία» θα μάθουμε πολλά για τον Νίκο Μιχαλολιάκο από ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε