Ελλάδα

Αναχωρήσεις μετα… μουσικής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη περιμένει τους ταξιδιώτες- και όχι μόνο- που θα βρεθούν στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος, τις Παρασκευές 18 και 25 Οκτωβρίου.

Στο επίπεδο των αναχωρήσεων, θα δίνεται μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, σε ρυθμούς τζαζ, μπλουζ και σουίνγκ από το συγκρότημα Belleville με μια νοσταλγική διάθεση και πινελιές χιούμορ.

Σε ύφος cabaret, η μουσική αυτή εκδήλωση που θα συνοδεύει τους επισκέπτες και ταξιδιώτες του αεροδρομίου, θα είναι πλαισιωμένη από video art, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών από σουίνγκ, μπλουζ, τζαζ, καθώς επίσης και κομμάτια από μιούζικαλς όπως το Chicago, το Cabaret και το Burlesque.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τις Παρασκευές 18 & 25 Οκτωβρίου από τις 13:00 έως τις 15:00, ενώ η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μέρος του project «Fly me to the Moon», συνεργασία του ΔΑΑ (Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών) και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανική πρόκληση! Η εταιρεία Lufthansa και το γερμανικό δημόσιο απαιτούν λουκέτο σε 22 ελληνικά αεροδρόμια

Αυξήθηκαν οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου

Τίτλοι τέλους για το Ελληνικό και επισήμως

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεκάδες εγκλωβίστηκαν σε σήραγγα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας άντρα στο μετρό - «Περπατούσαν με βαλίτσες, καρότσια και παιδιά δίπλα στις ράγες»
Βίντεο δείχνουν τους επιβάτες του συρμού που αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέσα σε σήραγγα του μετρό δίπλα σε ράγες για να απεγκλωβιστούν από τη στάση Κατεχάκη και να βγουν στην επόμενη
Στιγμιότυπο από βίντεο επιβάτη του μετρό που περπατά δίπλα στις γραμμές του συρμού