Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Για κακούργημα ο πρώην διοικητής του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πρόκειται για ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και με τη στάση του βοήθησε να … θεριέψει στην περιοχή η Χρυσή Αυγή στην οποία φαίνεται έκανε… πλάτες

Σύμφωνα με το bloko.gr ο συγκεκριμένος αξιωματικός, τα τελευταία χρόνια, φέρεται ότι εγκαινίασε τον κύκλο των συνεργαζόμενων με την χρυσή αυγή αστυνομικών.

Οι αδιάφθοροι διαπίστωσαν μια “ακινησία” στην έρευνα των υποθέσεων με καταγγελίες Ελλήνων για μετανάστες, όπως όμως επίσης και από μετανάστες σε βάρος Ελλήνων για ρατσιστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το bloko.gr oι καταγγελίες των Ελλήνων, μαζί τους ίδιους τους καταγγέλλοντες, στέλνονταν πακέτο στους … πυρηνάρχες του νεοναζιστικού μορφώματος και στη συνέχεια τα freikorps, αναλάμβαναν να καθαρίσουν. Στη δεύτερη περίπτωση, των καταγγελιών μεταναστών για Έλληνες, τις έθαβε στο αρχείο και σε ορισμένες περιπτώσεις, φέρεται ότι απειλούσε με σύλληψη τους κακοποιημένους μετανάστες που ζητούσαν ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit ο 52χρονος από το 2004 ως το 20011 υπήρξε είτε διοικητής του τμήματος ασφαλείας, είτε διοικητής του Τμήματος. Τον τελευταίο χρόνο ο υποδιευθυντής υπηρετούσε στην ασφάλεια Αθηνών.

Τώρα εναντίον του αστυνομικου, μιας γυναίκα που συνελήφθη αλλά και ακόμη δύο ατόμων ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Στο σπίτι του αστυνομικού τόσο στην Αθήνα όσο και στην ιδιαίτερή του πατρίδα βρέθηκαν πολλά όπλα. Μεταξύ των κατηγοριών που βαρύνουν τον αστυνομικό είναι η κατάχρηση εξουσίας, ψευδή βεβαίωση, πλαστογραφία και νόθευση εγγράφων κατ’ εξακολούθηση, αλλά και λαθρεμπορία προϊόντων μαϊμου, όπως και εμπορία και κατοχή όπλων

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο ένας από τους αναζητούμενους είναι απόστρατος της αστυνομίας, ενώ η γυναίκα που έχει συλληφθεί είναι η σύζυγός του.

Στο σπίτι του αξιωματικού πάντως στα Ιωάννινα όπου διαμένει ο γιος του εντοπίστηκε και ποσότητα χασίς που οδήγησε στη σύλληψη του 22χρονου γιού του αστυνομικού αλλά και ενός ακόμη ατόμου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί σκότωσαν τον Παύλο – Μάρτυρας έδωσε έξι ονόματα για τη δολοφονία Φύσσα

Θέλουν να μιλήσουν στην Ολομέλεια απόψε Μιχαλολιάκος – Παππάς!

 

Ελεύθεροι δυο εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε