Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Το Βέλγιο μετά από 12 χρόνια στο Μουντιάλ! (VIDEO)

Ο Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε και τα δυο τέρματα των Βέλγων  ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε και τα δυο τέρματα των Βέλγων ΦΩΤΟ REUTERS.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου το Βέλγιο επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Κροατίας και έκλεισε έτσι… θέση για Μουντιάλ της Βραζιλίας

Τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας απέναντι στην Κροατία πανηγύρισε το Βέλγιο και εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από 12 χρόνια!

Ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο 15’για την ομάδα του, για να κάνει το 2-0 στο 38’ και να “καθαρίσει” το παιχνίδι. Οι Κροάτες το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν με τέρμα του Κράνιτσαρ στο 83’ για το τελικό αποτέλεσμα.

Στον όμιλο της Εθνικής, η Λιθουανία επικράτησε με 2-0 της Λετονίας στο Βίλνιους και εξασφάλισε την 4η θέση στον 7ο όμιλο στον οποίο φυσικά συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας. Την Τρίτη η Λιθουανία υποδέχεται την Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο Κάουνας με την ευχή των Ελλήνων να κόψει βαθμούς…

Στο κόλπο της κατάκτησης της 2η θέσης στον 2ο όμιλο μπήκε η Αρμενία, καθώς επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Βουλγαρίας για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ύστερα από έξι παιχνίδια χωρίς επιτυχία το Αζερμπαϊτζάν επικράτησε 2-0 της Βορείου Ιρλανδίας για να ξεφύγει από την τελευταία θέση του 6ου ομίλου. Την εστία των φιλοξενούμενων υπερασπίστηκε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ.

Διαβάστε ακόμα…

Η Σεντ Ετιέν αγόρασε τα “καταραμένα” δοκάρια! (VIDEO)

Έτοιμοι για… τσακωμό Πικέ και Αρμπελόα! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε