Σάββατο, 5 Οκτ.
27oC Αθήνα

Κάνει… αλχημείες με τον ανιψιό του!

Κάνει… αλχημείες με τον ανιψιό του!

Τελικά εκτός του ότι «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύεται ότι οι «Γλυκές αλχημείες» είναι… οικογενειακή υπόθεση.

Τι εννοώ; Την Κυριακή ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να μας κάνει και πάλι… να λιγωθούμε από τις δημιουργίες του, αφού στην πρεμιέρα θα ετοιμάσει μους σοκολάτας, τάρτα με σοκολάτα καραμελωμένη και τούρτα με σοκολάτα γάλακτος και πορτοκάλι. Φέτος λοιπόν στην εκπομπή θα είναι κι ο έμπειρος ζαχαροπλάστης Φώτης Χρυσανθίδης, ο οποίος είναι ανιψιός του Παρλιάρου.

Η τέχνη της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύεται ότι είναι «οικογενειακή υπόθεση» αφού ο Χρυσανθίδης είναι γιος της αδερφής του Παρλιάρου, της Νίκης Παρλιάρου –Χρυσανθίδου, έμπειρης Πολίτισσας μαγείρισσας.

Από αυτή την Κυριακή λοιπόν στις 18:45 και κάθε βδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Φώτης Χρυσανθίδης θα δείχνουν την παρασκευή λαχταριστών γλυκών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Αξίζει δε να σημειώσω ότι μετά από διάφορα… προβλήματα που είχε με εταιρεία παραγωγής που προσπάθησαν να του «χαλάσουν το γλυκό» ο Παρλιάρος αποφάσισε να κάνει ο ίδιος την παραγωγή της εκπομπής του και μάλιστα σκηνοθέτης στις «Γλυκές αλχημείες» θα είναι ο έμπειρος Κώστας Καπετανίδης ώστε να κάνει τα πλάνα ακόμα πιο… λαχταριστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ποια γλυκά θα κάνει πρεμιέρα ο Στέλιος Παρλιάρος

Η επιστροφή του Παρλιάρου με τις «Γλυκές αλχημείες» του

Στέλιος Παρλιάρος: Με κορόιδεψαν, με καταχράστηκαν”!

Ο Παρλιάρος τα αλλάζει όλα στις Γλυκές Αλχημείες

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε