Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Κρήτη: Το δημόσιο θα πληρώσει τα λάθη του με 2.700.000€ – Απόφαση σταθμός του δικαστηρίου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις το ελληνικό Δημόσιο πρέπει να πληρώσει τα σφάλματά του – Ποιοι θα πάρουν τις επόμενες μέρες ζεστό χρήμα...

Το ελληνικό Δημόσιο καλείται να πληρώσει, εκ των υστέρων, το τεράστιο αυτό ποσό σε ιδιοκτήτες που τα ακίνητά τους είχαν απαλλοτριωθεί για να γίνει ο νέος δρόμος προς τη Μεσαρά!  Το υπουργείο Υποδομών ενέκρινε, γιατί δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, τη διάθεση πίστωσης 2.709.967 ευρώ για να πληρωθούν επιπλέον οι ιδιοκτήτες των εκτάσεων που είχαν απαλλοτριωθεί για να προχωρήσει ο δρόμος της Μεσαράς στο πρώτο τμήμα του από την Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι δικαιούχοι θα πάρουν ”ζεστό χρήμα” που δικαιούνται αφού αλλεπάλληλα δικαστήρια που έγιναν τους δικαίωσαν κατά της φάση των αναγνωρίσεων. Είχαν πάρει δηλαδή πολύ λιγότερα χρήματα από εκείνα που άξιζαν τα ακίνητά τους- πολλά εκ των οποίων ήταν εντός του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας.

«Ναι, όντως θα πληρωθούν άμεσα αυτοί οι ιδιοκτήτες για τους οποίους τα δικαστήρια έχουν πάρει αποφάσεις διορθώσεως των κτηματολογικών πινάκων» είπε οπροϊστάμενος της ΕΔΥΕ ΒΟΑΚ κ.Αγαπάκης επιβεβαιώνοτας την απόφαση του υπουργείου.

«Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να πληρωθούν αφού είναι τέτοιες οι δικαστικές αποφάσεις. Όντως βγήκαν πολλά λάθη στους αρχικούς πίνακες. Είχαμε πολλά λάθη που βρέθηκαν κατά τη φάση της αναγνώρισης. Είναι διάφορες σφαλμάτων τις οποίες το Δημόσιο τώρα αναγνωρίζει» τόνισε ο κ.Αγαπάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία σε σούπερ μάρκετ – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης (Βίντεο)!

Ρόδος: Καταδικάστηκε παπάς που κακοποιούσε την κόρη του!

Βόλος: Το ”ένοχο” μυστικό αύξανε κάθε μήνα τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Ηράκλειο: Η απόλυση της έλυσε τα χέρια και έφερε χαμόγελα – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε