Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Θράσος! Διακινούσε πορνό ανηλίκων ενώ είχε κάνει φυλακή για τον βιασμό της 10χρονης κόρης του

Θράσος! Διακινούσε πορνό ανηλίκων ενώ είχε κάνει φυλακή για τον βιασμό της 10χρονης κόρης του

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 53χρονο που συνελήφθη σε καφετέρια στο Βύρωνα ενώ “κατέβαζε” σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το 2005 καταδικάστηκε σε… 23 χρόνια φυλάκισης με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος της 10χρονης κόρης του και της 7χρονης ορφανής φίλης της, μέσα σε… λούνα πάρκ.

Είχε καταγράψει ανατριχιαστικές στιγμές ασέλγειας σε βάρος της κόρης του και είχε κρύψει το DVD σε εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του. Η σύζυγός του αναγνώρισε σε αυτές τις αποτρόπαιες εικόνες την κόρη τους.

Είναι συνταξιούχος πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Ο 53χρονος συνταξιούχος πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είχε καταδικαστεί με πλειοψηφία 4-3 της δικαστικής έδρας, σε 13 χρόνια για την ασέλγεια και 10 χρόνια για την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μετά από… 4 χρόνια αποφυλακίστηκε. Μετά την αποφυλάκισή του υπέβαλε μήνυση σε βάρος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ με το σκεπτικό ότι «αφήνουν ανοικτές τις ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα εκείνος να ‘μπαίνει’ και οι αστυνομικοί να τον συλλαμβάνουν». Εύλογα η σχετική μήνυση μπήκε στο αρχείο.

Μετακινούταν σε διαφορετικά ίντερνετ καφέ και συνδεόταν στο διαδίκτυο με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από την ασύρματη σύνδεση των καταστημάτων για να αποφεύγει τον εντοπισμό του

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πριν από τέσσερις ημέρες, ήρθαν για δεύτερη φορά αντιμέτωποι με τον 53χρονο, και τον συνέλαβαν μετά από πολύωρη διαδικτυακή «καταδίωξή» του, μέσω του ειδικού λογισμικού προγράμματος εντοπισμού ύποπτων χρηστών. Ο συλληφθείς μετακινούταν σε διαφορετικά ίντερνετ καφέ και συνδεόταν στο διαδίκτυο με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από την ασύρματη σύνδεση των καταστημάτων για να αποφεύγει τον εντοπισμό του. Με αυτόν τον τρόπο κατέβαζε και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Συνελήφθη στο… 8ο κατάστημα στο Βύρωνα. Κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση, μέσω διαδικτύου, «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Από την διαδικτυακή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 53χρονος, για το χρονικό διάστημα από 1/11 έως και 19/12/2013, με τη χρήση τουλάχιστον 22 διαφορετικών και μοναδικών ΙP διευθύνσεων, κατείχε και διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων διαμοιρασμού αρχείων στο διαδίκτυο, τουλάχιστον 270 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να εκδοθεί διάταξη του Εισαγγελέα για δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς και φωτογραφίες του.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες σε 53χρονο – “Κατέβαζε” και διακινούσε σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Κέρκυρα: Το κινητό που κρατούσε έκρυβε βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας!

Αυτός είναι ο άνδρας που συνελήφθη στην Κόρινθο για αποπλάνηση παιδιών

Αυτός είναι ο 43χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες στην Ορεστιάδα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε