Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ποιοί ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις των Στουρνάρα, Μαυραγάνη, Σταϊκούρα, Θεοχάρη

Ποιοί ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις των Στουρνάρα, Μαυραγάνη, Σταϊκούρα, Θεοχάρη

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών καθώς άγνωστοι έχουν αναζητήσει μέσω του TaxisΝet σε διάφορες εφορίες τα φορολογικά δεδομένα του Γ. Στουρνάρα, του Γ. Μαυραγάνη, του Χρ. Σταϊκούρα αλλά και του Χ. Θεοχάρη.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη από αναζητήσεις που έχουν γίνει στις φορολογιθκές δηλώσεις και τα δεδομένα ΌΛΟΥ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Οι αναζητήσεις έγιναν από χειριστές του TaxisΝet σε εφορίες άσχετες με αυτές στις οποίες υπάγονται τα μέλη του οικονομικού επιτελείου

Όπως προκύπτει μάλιστα οι αναζητήσεις έγιναν από χειριστές του TaxisΝet σε εφορίες άσχετες με αυτές στις οποίες υπάγονται τα μέλη του οικονομικού επιτελείου, και μάλιστα για λόγους που δεν συνδέονται με ελεγκτικές διαδικασίες!

τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει εντοπίσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει εντοπίσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης και για να εντοπιστούν ποιοί, πιθανότατα υπάλληλοι του υπ.Οικονομικών, κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες, αλλά και για να διερευνηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες.

”τέτοιες ενέργειες γίνονται κάθε φορά που αλλάζει το οικονομικό επιτελείο, στο πλαίσιο κουτσομπολιού”

Όπως διαρρέεται από το υπουργείο Οικονομικών ”τέτοιες ενέργειες γίνονται κάθε φορά που αλλάζει το οικονομικό επιτελείο, στο πλαίσιο κουτσομπολιού”.

Διαβάστε επίσης:

Άνοδος για Χρηματιστήριο ευρώ και spreads

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε