Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο προϋπολογισμός της μπουρδολογίας και των απόντων βουλευτών (ΦΩΤΟ)

Στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας μόνο ο Απ. Βεζυρόπουλος
Στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας μόνο ο Απ. Βεζυρόπουλος

Προτελευταία μέρα της συζήτησης στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014 αλλά ούτε και σήμερα ασχολήθηκαν οι περισσότεροι βουλευτές να παραστούν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Η εικόνα πια είναι γνωρίμη: άδεια έδρανα και εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

Εμφανίστηκε και πριν μερικές μέρες, με τους “πατέρες του Έθνους” να τα ακούν. Αλλά φαίνεται πως το αυτί τους κάθε άλλο παρά ίδρωσε! 

Κάποιοι μάλιστα, θιασώτες προφανώς της θεωρίας πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, διερωτήθηκαν “γιατί να ερχόμαστε στη Βουλή; Για να ακούμε μπουρδολογίες;”.

Άλλοι βουλευτές σημείωναν πως η συζήτηση θα έπρεπε να διαρκεί λιγότερες ημέρες… Πάντως τα περί… «βαρεμάρας» δεν τα εκστόμιζαν τα προηγούμενα χρόνια που συνωστίζονταν ποιος θα πρωτομιλήσει και ποτέ δεν προλάβαινε να εξαντληθεί ο κατάλογος των ομιλητών.

Κάποιοι άλλοι, για να δικαιολογήσουν την… αδιαφορίας τους έλεγαν με νόημα πως δεν είναι υποχρεωμένοι, με βάση τον κανονισμό, να παρίστανται…

Άλλοι πάλι δεν έκρυψαν ότι ενδιαφέρονται μόνο για τις συνεδριάσεις που έχουν πάνω τους όλα τα φώτα, αυτές όπου μιλούν οι αρχηγοί!

Πότε θα μιλήσει ο λαός, είναι άλλο θέμα…

Το προεδρείο της Βουλής, πάντως, προσπάθησε να «καλύψει» τους απόντες βουλευτές. Όπως εξήγησαν κύκλοι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη «έχει λίγους βουλευτές γιατί τα θέματα των πλειστηριασμών και του φόρου ακινήτων έχουν συζητηθεί πολλές φορές, οπότε πάνω κάτω τα θέματα αυτά είναι γνωστά».
Πάντως αναγνώριζαν πως περίπου ίδια θα ήταν η εικόνα ακόμη κι αν δεν είχαν συζητηθεί τα θέματα…: «τότε θα ήταν 3-4 μέσα».

Μη μετράτε, έξι είναι
Και το πλάνο ν' ανοίξει, πάλι έξι είναι!
Μετά, έγιναν 9 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Και σταδιακά έφτασαν τον αστρονομικό αριθμό των... 20! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Κάποιοι δεν.. πατάνε στη Βουλή γιατί δε μπορούν να ασχολούνται με... μπουρδολογίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Μόνος και ο Χρήστος Σταϊκούρας στα κυβερνητικά έδρανα - Νωρίτερα ήταν εκεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Βγάζει... κυβέρνηση η Αριστερά! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντάρτικο από τη ΔΑΚΕ – Καλεί τους βουλευτές της ΝΔ να ρίξουν την κυβέρνηση

“Ξαναχτύπησε” ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Στουρνάρα

Ξεσπάθωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Μωραΐτης κατά της κυβέρνησης

Πυρ ομαδόν από βουλευτές της ΝΔ κατά Στουρνάρα – Βόμβα Ντόλιου: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς

Σσσ! Η Βουλή “κοιμάται” κι αδιαφορεί για τον προϋπολογισμό (ΦΩΤΟ)

Ντόλιος: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς!

Προϋπολογισμός: Επίθεση στον Στουρνάρα από τον εισηγητή της ΝΔ – “Οι φόροι εξάντλησαν τα όρια αντοχής των Ελλήνων” – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε