Παρασκευή, 26 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ο Άδωνις στο 25ευρω του δέντρου του ΕΣΥ!

ΦΩΤΟ ΝΕWSIT
ΦΩΤΟ ΝΕWSIT

Aνοιξε η Αριστοτέλους έξω από το Υπουργείο Υγείας η οποία παρέμεινε κλειστή απο τις 12.00 εως τις 14.00 λόγω της συγκέντρωσης των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία. Την παράσταση έκλεψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΕΣΥ των διαδηλωτών και το 25ευρω στο οποίο φιγουράρει το πρόσωπο του Αδωνι Γεωργιάδη.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παννατικής στάσης εργασίας που κήρυξε  η ΠΟΕΔΗΝ από τις 11.00 το πρωί εως τις 15.00 το μεσημέρι.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έκλεψε την παράσταση….

Την παράσταση κλέβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο οι διαδηλωτές στόλισαν με το 25ευρω στο οποίο φιγουράρει το προσωπο του Υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το 25ευρω που θα πρέπει να πληρώνουν οι ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία για να νοσηλευθούν.

Για ποιους “παγώνει” η διαθεσιμότητα

Οπως δηλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με τον Αδωνι Γεωργιάδη “ο υπουργός μας είπε οτι παγώνει η διαθεσιμότητα για κάποιους οδηγούς του ΕΚΑΒ. Σε οτι αφορά στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία ψυχικής υγείας, μας είπε οτι παγώνει και για αυτούς η διαθεσιμοτητα καθώς ειναι σε εξελιξη ακόμη η διαπραγμάτευση με την τρόϊκα”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ: Τελευταία ελπίδα το ραντεβού με Σαμαρά!

Αυξάνονται οι ιδιώτες γιατροί στον ΕΟΠΥΥ!

Άδωνις προς γιατρούς ΕΟΠΥΥ: Δε συνομιλώ με απεργούς! Ξεκινά η κινητικότητα

Σαμαράς: Επανιδρύουμε το ΕΣΥ 30 χρόνια μετά!

Αποκλειστικά στο iatropedia: Καταργούνται με διαδικασία εξπρές οδηγοί και πληρώματα ασθενοφόρων στα νοσοκομεία!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε