Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γλύτωσε την ήττα η Ρεάλ – Νέο…σόου ο Νεϊμάρ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Ρεάλ έχανε με 0-2 από την Οσασούνα στην Παμπλόνα, βρέθηκε και με παίκτη λιγότερο, αλλά τελικά πήρε ισοπαλία (2-2), για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και έμεινε στο 52 από την Μπαρτσελόνα, που επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1, με δυο τέρματα του Νεϊμάρ.

Μετά την Μπαρτσελόνα (0-0), η Οσασούνα κατάφερε να κάνει ζημιά και στην Ρεάλ, με την “βασίλισσα” να καταφέρνει να πάρει ισοπαλία με 2-2 στην Παμπλόνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με δύο τέρματα του Οριόλ Ριέρα και μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες στο 44′ λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος

Ευτυχώς για τη Ρεάλ, ένα λεπτό μετά κατάφερε να μειώσει με τον Ίσκο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον και ψυχολογία στην ομάδα του για την ανατροπή.

Η αποβολή του Γκάτο Σίλβα για λογαριασμό της Οσασούνα στο 79′ (είχε προηγηθεί άλλη μία κίτρινη στο 75′) επανέφερε την αριθμητική ισορροπία, με τη Ρεάλ να το εκμεταλλεύεται καταλλήλως στο 80′. Ο Πέπε νίκησε στον αέρα τον αντίπαλό του και με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ίσκο, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τρεις μέρες μετά το χατ-τρικ του στο Champions League ο Νεϊμάρ οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στη νίκη με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ, σημειώνοντας δυο γκολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε