Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν οι “σατανικοί εραστές” της Λαμίας – Ξεκίνησε η δίκη για το φονικό που συγκλόνισε

Παλαιότερη φωτό από το LamiaReport
Παλαιότερη φωτό από το LamiaReport

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άμφισσας κάθισαν χθες για πρώτη φορά οι δυο “σατανικοί εραστές” -όπως έχουν γίνει γνωστοί- που πριν ένα χρόνο φέρονται να δολοφόνησαν με άγριο τρόπο τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών και σύζυγο της κατηγορουμένης.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, η 42χρονη και ο 45χρονος φερόμενος ως εραστής της, δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν δυο ξένοι και μάλιστα, ο καθένας προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για το φονικό, στον άλλον.

Η σύζυγος είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ο φερόμενος ως εραστής, υποστήριξε ότι εκτελούσε δικές της εντολές.
Το δικαστήριο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μετά το αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ταξιάρχη Γεωργίου, ο οποίος ζήτησε να καταθέσει η ιατροδικαστής Λαμίας Αποστολία Ακριβούση.

Ο Δημήτρης Κρούπης το ζήτησε αυτό διότι από την ιατροδικαστική έκθεση δεν είναι ξεκάθαρο, αν το θύμα πρώτα πυροβολήθηκε με το κυνηγετικό φλόμπερ και μετά δέχθηκε τα χτυπήματα ή το αντίστροφο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άγριο έγκλημα πάθους έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και είχε συγκλονίσει τη Λαμία και όλο το πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμία: ”Τον πυροβόλησα ενώ τον είχε σκοτώσει η γυναίκα του”!

Λαμία: Προφυλακίζονται ο “σατανικοί” εραστές – ΒΙΝΤΕΟ

Λαμια: Οργή λαού στα δικαστήρια για το σατανικό ζευγάρι -Βίντεο!

Φθιώτιδα:Κοιμήθηκαν χώρια και το πρωί η γυναίκα του,τον βρήκε δολοφονημένο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε