Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ο Επίτροπος που φώναξε «ζήτω η ελληνική δημοκρατία!»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Μας αγάπησαν ξαφνικά οι Ευρωπαίοι; Από μαύρο πρόβατο, αγαπημένο παιδί; Ευρωεκλογές έρχονται, γι’ αυτό μάλλον οι Επίτροποι αποθέωσαν το ελληνικό κλιμάκιο που βρέθηκε στις Βρυξέλλες κι έφτασαν ακόμη και να φωνάξουν… ζήτω!

Όταν χθες ο Αντώνης Σαμαράς και το κυβερνητικό κλιμάκιο βρέθηκαν στο Κολλέγιο των Επιτρόπων για να μιλήσουν για την ελληνική προεδρία της Ε.Ε., έγινε διαγωνισμός… φιλελληνισμού, γράφει ο Μικροπολιτικός στα Νέα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να κάνουν επίδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως συνέργεια και πραγματισμός.

Μπορεί οι υπουργοί να έμειναν εντός… κειμένου και να μίλησαν μόνο για την ελληνική προεδρία, αλλά οι Επίτροπο μιλούσαν συνεχώς για την Ελλάδα. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η… αποθέωση και από τον Μπαρόζο που είπε πως η Ευρώπη δε θα ήταν ίδια χωρίς την Ελλάδα.

Ένας από τους Επιτρόπους θυμήθηκε ακόμη και τη μάχη των Θερμοπυλών, ενώ ο Αντόνιο Ταγιάνι, επίτροπος Βιομηχανίας αναφώνησε: «Ζήτω η ελληνική δημοκρατία!»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Τα τελευταία μέτρα στο Μαραθώνιο, είναι τα πιο δύσκολα – Συμφωνία ως το τέλος του έτους – Μπαρόζο: Δε θα ήμασταν τίποτα χωρίς την Ελλάδα

Γεύμα Ντόρας – Καραμανλή με κυρίως πιάτο… Στουρνάρα

Το παράπονο της Βίκυς Σταμάτη

Τζάκρη: Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ

Ταγιάνι: να τελειώνουμε με τη λιτότητα στην Ελλάδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε