Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αυτός είναι ο προκλητικός Ευρωπαίος Επίτροπος – Πάγκαλος: Ηλίθιος ο …σκιέρ Τόμας Βίζερ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος που έκανε τη προκλητική δήλωση ότι θα πάει για σκι και μετά θα σχοληθεί με την Ελλάδα αφού το χάσμα με την τρόικα είναι τεράστιο, δεν είναι άλλος από τον τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ.

Η δήλωσή του κάτι παραπάνω από προκλητική. Ούτε πολύ ούτε λίγο ο Τόμας Βίζερ ομολόγησε ότι τα χόμπι του έχουν προτεραιότητα! Όπως είπε χαρακτηριστικά, “Θα πάω για σκι και μετά θα τα βρούμε με τους Έλληνες” στέλνοντας από τις Βρυξέλλες δυσοίωνα μηνύματα για την αργή πορεία των διαπραγματεύσεων για το χρηματοδοτικό κενό του 2014.

Μάλιστα δεν έχει περάσιε ούτε μήνας από τότε που ο ίδιος επισκέφτηκε την Ελλάδα και συνατήθηκε με τον πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά.

Σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος στόλισε με τη σειρά του τον Τόμας Βίζερ αποκαλώντας τον “ηλίθιο”. Όπως είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο Star, “Το σκι είναι χόμπι για τους βορειοευρωπαίους, αλλά δεν μπορείς να το μοστράρεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

”Πρώτα να λογοδοτήσουν οι τροϊκανοί και μετά να τους διώξουμε”

Χυδαία πρόκληση από Ευρωπαίο αξιωματούχο: Θα πάω για σκι και μετά θα τα βρούμε με την Αθήνα

Οργή Στουρνάρα και απάντηση στις Βρυξέλλες: Δεν μας χωρίζουν μίλια με την Τρόικα, αλλά μέτρα

Οργή στην Αθήνα για τα “παιχνίδια” των δανειστών – Συμφωνία βλέπουν προς τα Χριστούγεννα – Οι κινήσεις του Μαξίμου χωρίς την έγκριση της τρόικας

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τους “βαρβάρους”;

Πάγκαλος: Δεν θα υπάρχουν μακαρόνια εαν συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε