Πολιτική

Βουλευτής ΑΝΕΛ: Ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας Καμμένου – Διέψευσε επιστροφή στη ΝΔ

Διευκρινίσεις για την χθεσινή ψηφοφορία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έδωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και παράλληλα διέψευσε τα σενάρια που μιλούσαν για επιστροφή της στη ΝΔ.


Η κα Τσαρουχά, ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ., Πάνου Καμμένου, ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να πάει η υπόθεση στην δικαιοσύνη.

Πρόκειται για το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου για παρακίνηση κατοίκων της Χαλκιδικής σε «λιντσάρισμα» του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.

Η κ. Κόλλια- Τσαρουχά, διευκρίνισε ότι στην Επιτροπή Δεοντολογίας προηγήθηκε συζήτηση επί της πρότασης του κ. Καμμένου να επιστραφεί η δικογραφία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να κληθεί για προφορικές διευκρινίσεις. Στην ψηφοφορία επί της πρότασης αυτής, η κ. Κόλλια- Τσαρουχά δήλωσε «παρούσα», ενώ τα υπόλοιπα παρόντα μέλη της Επιτροπής ψήφισαν κατά της πρότασης.

Η ίδια επικαλείται, μάλιστα, τα πρακτικά της Επιτροπής στα οποία -όπως λέει- φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Πάνου Καμμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επιτροπή της Βουλής είπε ναι στην άρση της ασυλίας του Καμμένου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου